Duygu29 Kızlar 33 haftadayım az önce wc ye gittim idrarıöı yaptım peceteyle silerken az bişey kan bulastı bu ne demek oluyo cok korkuyorum nolur cvp yazın
MehZey Duygu29 vajinadan olduğuna emin misin öncelikle bı konturol et evham yapma bende çok yaşadım ve toplu iğne ucu çok az bı miktar hiç telaş yapmana gerek yok vajinal tahrişler çok oluyor yanlardan gelmiş olabilir de
Duygu29 Busbus58 nişan degildir demi toplu igne başı kadar bişeydi kasılmalarım oluyo karnımın altında agrı oluyo ama hafif
Nrcnnnnn Duygu29 olsun git gene kendini teselli etme hangi hafta ay olursa olsun kan normal bişi değil canım
Nazlicann1993 Duygu29 belki de idrar yolu emfeksiyonudur nişan sümüksu oluyor ama acil Bi doktora görünün bence
Duygu29 Nrcnnnnn inşallah korkulacak bişey degildir az önce baktım daha gelmedi takipteyim suan burda saat 6 bucuk kimseye ulasamam herkes uyuyo 8-9 olsun hastaneye giderim
Duygu29 aymira_27 gittim nst ye bagladı az sancım cıktı rahim agzını ölctü uzunlugu yeterliymiş acılmada yok hersey yolunda şükür