black8 Doktorlarda randevu 3-4 gün sonrasına var ama artık kaşımaktan her yerim kanıyor. Sadece geceleri oluyor, baktım uyuz belirtileri bunlar. Tahlillerimin hepsi temiz, kadın doğumcu ilaç vermedi.Var mı aynı sorunu yaşayan uyuyamıyorum.
morpella black8 sana şunu söylüyüm ilk gebeliğimde bende çok kaşınıyordum çevremdeki herkes uyuz olmuştu banada bulaştı sandım internetten araştırdım aloe vera çok iyi geliyormuş dediler denedim denemez olaydım gebeliğimin son ayı kabus gibi geçti alerji oldum aloe vera yüzünde bütün vücudum benek benek oldu kaşıntıdan öldüm cildiyeciye gittim uyuz değil dedi herşeyi anlattım test falan yaptı aloeveraya alerejim çıktı tabi ben bunu bilmiyordum hemileliktede kullanılması sakıncalıymış ne ilaç verdiyse geçmedi en sonunda kortizonlu iğne yaptırdı anca geçti sana tavsiyem aloe vera kullan diyenler olursa sakın inanma
gozde_arel black8 ben bir senedir uyuzum gebeliktede çekiyoruz ama bizimki baya ilerlemis napsakta gecmedi
Deryalbr black8 avil krem i doktoruna danışıp kullan istersen cocuklarda da kullanılıuor o krem kaşıntı için iyi gelır belki
Nurdaaann black8 bende 4 ay çektim o kaşıntıyı sizi çok iyi anlıyorum çok fazla doktora gittim en son bir tanesini anladı uyuz olduğumu karışım bi krem yaptırdık eczaneye ve onunla kurtuldum hala arada kaşınıyorum ama yeni döküntüm yok geçmiştir diye umut ediyorum krem tedavim biteli 2 ay oldu
Tgcaltn Gebelik kolestazı olabilir uyuz deyip geçmeyin. Gastroenteroloji polislik kontrol öneriyorum safra asit düzeyi karaciğer enzimleri bakılmalı sonuca göre ilaç başlanabilir
black8 Tgcaltn Tahlillerim yapıldı derken bunları kasdetmiştim aslında karaciğer enzimleri, safra asitleri hepsine bakıldı onlarda problem yok yalnızca uyuza benziyor bu kaşıntı şimdi acile gideceğim ama o doktor anlar mı bilmiyorum 🤦🏻♀️
black8 morpella Ben kolonya haricinde hiçbir şey kullanmadım, bebeğe bir şey olur diye de korkup kullanmıyorum açıkçası. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Çok geçmiş olsun size de 🙏🏼
Havvaylmz gozde_arel geçti mi sizden uyuz bizde uyuz olduk tedavi olduk inşallah daha lezyon gözükmez bizde doğuma kadar kurtulmam gerek bebeğe geçecek diye korkuyorum
0znur Benim sadece bacaklarım, kasimaktan yara bere oldu. Özellikle akşamları artıyor sanki kaşıntısı. Neden bilmiyorum
gozde_arel Havvaylmz geçmiyor biz özel hastaneyi bırak özel kliniklere gidiyoruz dünya paramız gitti ama geçmedi geçmiyor .
Havvaylmz gozde_arel ciddimisiniz ya bizde 8 aydır tedavi yapıyoruz 1.5 ay kaşinmiyoruz sonrasında tekrar kaşiniyoruz ya neden tamamen gitmiyor bir türlü çözemedik siz gündüz kaşiniyor musunuz
gozde_arel Havvaylmz evet gelip gidiyor. Evi ilacladiniz mı siz biz sinek.ilaciyla ilacladik uyuz kalmasın diye
Havvaylmz gozde_arel yok ben beyaz sirke ile her yeri sipreyledim etki ediyormuş bilmiyorum artık kurtulmak istiyorum 😢