arzumkaya Kizlar ben 25 haftalif gebeyim. Karnım sertleşip gerginlesiyor yeni olmaya başladı. Yani bu gece. Bende cok tedirginim bebeğim de çok hareketli normal mi bu yaşayan var mı😐😐
Nslhnkr arzumkaya yorulmaya baglı olabiliyor kuzum strestende . Ama rahim büyüyo alanı daralıyo bunlarda etkenmiş neden çok anlıcagın
arzumkaya arzumkaya Büyük ihtimal yoruldum diye çünkü sadece o gün oldu ondan sonra olmadı hiç🙂 Cok teşekkür ederim🤗
Bittercikolataa Bol bol sol tarafına yatip dinlen canim gün içinde yoruluyorsan ondan da olabilir. Mutlaka Doktoruna danış. Bizde 36 Haftalığız bugün aşırı toplandı ve cok hareketliydi baya yoruldum gün içinde ona bağlıyorum 🥰
arzumkaya Bittercikolataa Zaten sağ tarafıma yatamıyorum hic agri oluyo ama sol tarafıma cok rahat yatiyorum en rahat ettiğim pozisyon diyebilirim. Eger bi gün daha devam etseydi ayni sekil gidicktm doktoruma ama çok şükür olmadı sadece o gün oldu ve hic tekrarlamadı henüz. Bende evet o gün yorulmuştum biraz muhtemelen o yüzden oldu cok teşekkür size de. Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin cok az kalmış🥰😍
eylmylk Ben de 26 haftalık hamileyim. 1 aydır böyleyim. 2 3 güne bi geriliyo sertleşiyo bana akşam vakti daral geliyo falan dokunsan semsert. Doktora sordum normal bebek de rahim de büyüyor karnın geriliyor dedi. Bol bol nemlendirip açıyorum göbeğimi öyle oturuyorum
Bittercikolataa arzumkaya Çok güzel 🥰 bende öyle yapıyorum vallahi sola yatmaktan artık sol bacağımı hissetmiyorum benim değilmiş gibi 😂 Annelik çok zor işte kolay değil ama bu acıları yaşamak isteyen cok kardeşlerimiz var bende 1.5 sene bekledim😊 şimdi bu acılar bana o kadar hoş geliyor ki.. 🧡 Çok teşekkür ederim canim insaAllah hepimiz Sağlıklıca aliriz bebislerimizi kucagimiza ❤️
asenatrk arzumkaya Benimde o haftalarda öyleydi bende bebek büyüdüğü için diyordum 30 haftalık oldum doktoruma söyledim sancı onlar dedi nst çektir gel dedi nst çekildi ve düzensiz sancılarım çıktı doktoruna mutlaka söyle erken doğum riskin olabilir yorulmakla alakası yok ben akşama kadar yatıyorum gene oldu
arzumkaya asenatrk yaa cok geçmiş simdi nasılsın pekii? Ama benim sadece bi gece oldu devamı gelseydi mutlaka danısırdim doktoruma
Berivan-188 asenatrk bended e oluyor canm bende hep yatıyorum ama doktorum magnezyum verdı başkada bişey demedi 🥴
asenatrk arzumkaya progesteron ilacı verdi gene devam ediyor bu sefer kasıklarım ağırıyo bacaklarıma vuruyor ağrısı yarın hastaneye gidicem
arzumkaya asenatrk progestani ben kullanıyorum zaten ilk kullandığım zamanlarda cok yan etkisini görüyordum ama kullanalı cok oldu artık vücut alisti. Onun haricinde hersey kullanıyorum folikasit, sanol, omega3, devit3…
Fulya_ arzumkaya bende yaşadım o haftalarda hep bir yere toplanıyor bebişler 🥰37. Haftama girdim bir kaç haftadır toplanmıyor. Artık büyüdüğü için ☺️
Mandalina91 Fulya_ 18.haftadayım kilom 53 göbeğim çok az var ama çok sert, hele akşam işten gelince belim ağrıyor göbeğim iyice sertleşiyor. Bunlar normal mi
Fulya_ Mandalina91 bende yaşadım hepsini doktorum normal olduğunu söyledi. Ama siz yine de kendi doktorunuza sorun derim ☺️