Busravealp Miumiu poliçede karşıladığı her şeyi belirtmiştir. Herşeyi karşılaması gerekir normalde ama sizin anlaşmanıza bağlı tabi sigorta sirketiyle
yagmurakcali Merve8494 aah zaten daha doğum başlamadan direk parayı alıyorlar canım onlar öyle uyanıkki işini şansa bırakmıyor ilk doğumunda alel acele gittik neyin ne olduğunu bilmiyoruz kartlar filan evde kalmış evimiz de biraz uzaktı eşim yatış işlemleri yapmaya indi direk para demişler parayı almadan odaya geçirmeden sancı odasında bekledik eşim demiş yarın verelim buradayız daha yok yatışta almamız gerekiyor
Merve8494 yagmurakcali yok artık olur mu öyle şey çoğu özel hastane çıkışta alır ayıp yaptıkları bide özel olacaklar rezil ediyorlar insanı
_Mother_ minemom valla canım tüm hastanelerin aynı mı bilmiyorum 🤷♂️ ama benim doğum ücretim 3700₺ ve bu fiyata hiç birşey dahil değil sadece normal doğum iki kişilik oda 165₺ tek kişilik oda 485₺ özel oda ise 685₺
Mcakir minemom hastaneye göre değişiyor. Görüşmeniz lazım . Kimi hepsini kapsıyor kimş sadece doğum ve 1 gece yatışı. Bebeğin topuk kank ilk kontrolu vs karşılamıyor gibi.
_Mother_ minemom aynen canım verecek gücüm var çok şükür ama ev alacağız ve eşim ailesine de yardımda bulunacak o yüzden o kadar parayı vermek mantıksız geliyor sonuçta bütün sancıyı çekecem yine her şey yolunda gider ise şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum o paraya da bebeğe birşey alırım diyorum ama bakalım son haftalara doğru karar vereceğiz
Mom97 minemom doğum paketi adı altındaysa evet hepsi dahildir diğer türlü sadece doğum ücreti olabilir mi bilemedim
Mom97 minemom ben ankara lokman hekimden 6600 e herşey dahil paket yaptırdım tüm kontroller,kanlar ,testler ,doğum ,iki gece kalma, cocugun ilk muayneleri aşıları topuk kanı vs