gmzcvk Sigde ben normal dogum yaptim, epidural vs de yaptirmadim, normal dogum 2000 tl zorunlu covid testi vardi 200 tl o da ☺️ 15 Aralikta dogum yaptim yilbasindan sonra zamlandi mi net bir bilgim yok, forumda zam yapildi diyen de gormustum cunku 🙏🏻
Sigde gmzcvk son olarak sadece bir kişi mi alıyorlar refakatçi olarak. Bir de doğuma yanıma girebiliyor mu. Ona da covit testi istiyorlar mı ?
gmzcvk Sigde istediginiz kadar sorabilirsiniz ☺️ Kafadaki soru isaretleri gidince insan daha bir rahat oluyor ben de iyi biliyorum 🥰🥰 bana esim refakat etti ama kiz kardesim ve arkadasim gun icinde gelip gorduler, kimse birsey sormadi soylemedi de.. refakatciya covid testi yapmiyorlar ☺️
gmzcvk Sigde doguma aliyorlar mi bilmiyorum hic teklif etmedim merak edip sormamistim da ama burdan okuduklarim kadariyla almiyorlarmis
Sigde gmzcvk çok tesekkür ederim. Ben mersinde yaşıyorum burdaki doktorumdan çok memnundum ama oraya taşınıyoruz. Napıcam diye düşünüyordum sizin tavsiyenize uyucam umarım herşey yolunda gider dr çok önemli 🙂
gmzcvk Sigde hosgelin insallah ☺️ Guzellikler sizinle olsun, evet doktor kesinlikle cok onemli insallah sizin de enerjiniz tutar memnun kalirsiniz 💙🙏🏻