Tevhide001 O_Kskn1 Gelişim hastanesi Sinan Erdoğan’a gidiyorum çok memnunum harikulade bir doktor 👨⚕️👏
merveasd Bende Süleyman Aslan’a gidiyorum çok memnunum kafamda hiç soru işareti bırakmıyor sağolsun Doğumu konuştunuz mu sizler
Miniik Merhaba gelişim hastahanesi Sinan Erdoğan a gidiyorum, çok tavsiye ederim çok iyi bir doktor 😇
Haticee0393 Kızlar merhaba gelişimde ve ya palmiyede detaylı ultrason yaptırdınız mı? Memnun kaldınız mı?
Miniik Haticee0393 merhaba ben gelişim hastahanesine gidiyorum detaylıyı da orda yaptırdım benim hem kendi doktorum hemde radyoloji doktoru yaptı detaylıyı gayet memnun kaldım ben 180 liraya yaptırmıştım ama şu an zam gelmiştir büyük ihtimalle ama tavsiye ederim
Haticee0393 Miniik teşekkür ederim yorumunuz İçin doktorum palmiye de ama kimse memnun kalmamış ondan randevumu iptal edicem.
Miniik Haticee0393 gelişimde yaptırmak istersen Sinan Erdoğan a randevu al, hem kendisi yapıyor hem diğer doktora yönlendirme yapıyor ve çokta iyi bi doktor tavsiye ederim
biologmommm Haticee0393 cnm palmiye de akın ve Süleyman hoca gelişim dede Sinan hoca çok iyi diyorlar giden herkes memnun