Geçen hafta cuma günü gündüz sancılarm başladı nişan ve suyum gelmedi yalancı sancı diye düşündüm. Geçmeynce doktorumla görüştüm hastaneye gittim Koru da hemşireym bu arada orda da doğum yaptm. Gittiğimde 3 cm açıklık vardı eve git dediler burda boşa bekleme duşunu al dinlen sıklaşnca gel dediler. Neyse öyle yaptm gece biraz daha sıklaştı sabahı bekledim 08 gibi hastaneye gittim hafif vardı sancılar yine göndereceklerdi ben artk doğurmak istiyorum dedim çünkü gerçekten insan sabredemiyor. O zaman suni vericez dediler aldım dayanamadm sancılara epidural istedim sonra hiç bir sancıyı ağrıyı hissetmedim kuş gibi oluyor insan parmak muayene felan hiç hissedilmiyor 😋 saat 14 gibi sancıları hissetmeye başladım baktılar 8-9 cm olmuştu. Doğumu başlattılar ıkınmada bayaaa zorlandmm iki ıkınmada doğurdum diyenlere gerçekten hayran kaldm o an. 😔 Sürekli ıkındım eşim hep yanımdaydı cok destek oldu Allah razı olsun. Ebeler frlan cok uğraştılar bu saatten sonra sezeryana almayalım bu iş sende dedilerr kemiği atlat gerisi kolay dediler İçimden sürekli dua ettim. ama hayatımda çektiğim en büyük acıyı cektim. 😭 Baya Bi ıkınmanın ardından en son ıkındığımda sakın ıkınma demişler ama duymadım ben acıdan ıkınırken oğlum makatımdan yırtarak geçti epizyo olmadı yani hiç. Saat 16.30 da oğlum kucağımdaydı sağ salim 🥰 3500 kilo 52 cm oldu boyum 152 belki o yüzden zorlandım bilmiyorum yada kendim erken doğurmak istedim sabredemedm. hayırlısı böyleymiş makata doğru 4-5 dikişim var sadecee sıvı besleniyorum kabız olmamak için 20 gün sürecekmiş böyle. Benim doğum maceram da böyle oldu. Allah’ıma şükür şuan daha iyiyim bebişim de yanımda uyuyor🤗 alışıyoruz yavaş yavaş eşimle. ilk başlarda korkuluyor Herşeyden kusmasından gazından ama iç güdüsel galiba alışıyoruz zamanla. Rabbim tüm annelere kolay doğum Nasib etsinn biz atlattk hayırlısıyla 🤗🥰