Seyran38 Hanımlar merhabalar ben 14. Haftadayım 2 Li tarama yaptırdık şükür her seyımız temiz 🤲🏻 Sizce 3 lü ve 4 Lü yaptırmalı mıyız
Babyy1S Seyran38 2li testin dogruluk oranı daha yuksek fakat 3lu ve 4 lu testlerin dogruluk oranı daha azdır ayrintili da problem varsa doktor direk 2li test yaptirdin mi diye sorar ben 2li yaptirmistim temiz ciktigi icin 3lu 4lu yaptirmadım
MihricanA Seyran38 Ben 3lü yaptirdim sonra detayliya girdim doktor risk görmedikçe 4lu istemiyor diye biliyorum
Mcakir Seyran38 ikili temiz cıktıgında doktor 3lü felan istemiyor genelde. Tabi yaptırmanızı söylerse doktor yaptırmanız gerekir.
sevgisevgi Seyran38 ben 2li yaptirmistim normal cikmisti doktor 3luyu gerek gormedi ama 4luyu yapti cok sukur sorun cikmadi
Miumiu Ben de bunu çok merak ediyorum 2li taramayı 12. Haftamda yaptırdım şükür temiz çıktı ptesi günü kontrolümüz var 16. Haftamdayım acaba 3lü 4lü gerekiyor mu? Ben 20. Haftada detaylı yaptırmayı düşünüyorum sadece ama🤷🏼♀️
[silindi] Doktor uygun gördüyse yaptır bendede 2 li test normal çıktı 3 4 e gerek görmedi zaten 20 haftada detaylı yapılıyo ordaherşet belli oluyor