Emeldikici bernabaskaci yaa ☺️ Bu cuma doğumum var beniimm hayırlısıyla inşallah 🙏 senin durumlar nasııll ☺️
Tuba04 Htce35 maşallah iyisiniz bi 4,5 kilo daha alsanız da üzülmeyin bebekle beraber 10 kilosu gidecek zaten
Bulut34 Nesli-12 size de maşallah 😊😀ama inanin abur cuburda tüketmioyorom ama nasıl aldım bilmiyorum 🤷♀️ inşallah dogumdan sonra veririz bu kilolaeı
Nesli-12 Bulut34 bence biraz da bünyemiz meyilliyse bişey yapamıyoruz benim öyle hemen kilo alıp veriyorum inşallah veririz kilo da iyi bişey değil yani😀
Jdiebsh Meloleo abur cuburu olabıldıgınce az tuketıyorum bıde kızım var onun peşinde koşturuyorum ondan sanırım ac durmuyolar cok fazla da yemıyorum aynı yıyorum hamileyım dıye fazlaya kaçmadım bide malum kursak yanmasından akşamlarıda cok bişey yıyemıyorum cok sukur bebegımde iyi bende az aldım ☺
ayseozi40 26+2 deyiz -9 kilo vermistm hamileligin baslangacindan beri 73 kilo hamile kaldim 64kiloya düsmüstüm simdi ise 68deym cikamiyorum baska😊 bklm önümüzde son 3 ay kilo alirsm cok merak ediyorum ne kadar kilo ile doguma gidecegimi
bernabaskaci Emeldikici benimde bu cuma kontrolüm var sanırım o zaman belli olacak normal doğumu bekliyoruz biz 5-7 Şubat arası dedi doktor ama bilemiyorum 🙈
Emel91 irorkay canım valla dikkat ettiğim sadece doktorun dediği şeyler Salam sucuk vs abur cubur hariç herşeyi yiyorum balık çok tüketiyorum haftada 2 3 kez
Emel91 irorkay çikolata Türk kahvesi yanında bir karecik o da sürekli içmiyorum hamileliğin ilk zamanları canım tatlı bişiler isteyince yerdim ama bıraktım