NurcanORS7 svmm bebeğiniz küvöze girdi mi acaba bi sıkıntısı oldu mu 36+6 da doğunca ? ben de 36+6yım bu aralar doğabilir
svmm NurcanORS7 yok çok şükür küvöze girmedi bir sıkıntı sorun yaşamadık gelişimi 10 gün ileriden diyordu zaten
archmom Htce35 23. Haftamıza girmek üzereyiz 53.5 ile hamile kalmıstım 2.5 kilo aldım 🥰 . Bebişimin gelişimi 1 hafta önde .
Momyprences Haftamdayım 10 kilo aldım. Çok dikkat etmedim ama yürüyüş yapmaya özen gösterdim. Bundan sonra hava şartlarından yürüyüş yapamayabilirim o yüzden doğuma kadar bi ¾ kilo daha alırım gibi geliyo😬😅
Oysul Htce35 bugün tartildim 33+0 12 kilo almışım. 2 haftadır kaçıyordum tartıdan kesin 14-15 oldu diye ama o zamandan beri almamışım. Şaşkınım🤷♀️
badehandeyldz Htce35 21+6 şimdiden 9 kilo aldım zaten kızımda 24 kilo almıştım mühim olan geri verebilmek ben aldıklarımı 2 ayda vermiştim çok alsamda umursamıyorum 🤣
Fadime_56 Zeynep228 ben birşey yiyemiyorum ama zayıfladım diye düşündüm almışım meğerse olsun bebisleri kucagimiza alalım ondan veririz kiloları
cupcakes Htce35 amin insallah. Doktorunuz ne diyor kilo konusunda ? Benim ki fazla buluyor her gitmemde uyarıda bulunuyor oysaki 49 kiloyla hamile kaldım ve sadece karnım büyüdü. Üstelik çok dikkat etmeme rağmen aldım kiloyu. Vücut yapısı sanırım.