Bende seruvenimi tamamladım çok şükür 🤲 20.01.2021 sabah 6bucuk 7 arası vuran sancı uykudan kaldırdı beni tabi ne nişan ne su yoktu bende. Başlarda normal ağrı çekiyorum zannettim baktım uyutmuyor 5 dk da bir vuruyor aha geliyor kuşum dedim 🥰 eşim işte kuzenimi kaldırdım sancılarım var hazirlanalim diye dusumu falan alıp hazırlandık o sırada kuzenim ambulans aramış sancım artıp ben dayanamıyorum diyince . Ambulans geldi ben aşağı indim aksilik pat tekerlek patladı panikten başladım ağlamaya taksi çağırdık 10a doğru hastanenin önüne geldik ki taksicinin dönmesine izin vermeden abi dur kusucam dedim acilin kapısında çıkarmaya başladım hemen gelip beni aldılar neyse içeride kontroller falan gittiğimde 4 cm acilma vardı yatış işlemleri falan derken bı yandan arada kusuyorum.. doğum hanede sancılar artınca biraz sesim çıkmaya başladı gelip gidip kontrol ediyorlar ben oldukça sakin olmaya çalıştım oksijen falan taktılar sancin ve acilman çok güzel ilerliyor biraz squart yap bebek tam insin dediler yaptım o esnada kusmaya tekrar başladım hadi sen bı çık çatala dediler baktım hepsi geldi yatağı altımdan çektiler aha dedim başlıyoruz .. başta panik yaptım kendimi geri çektim canım acıyor benim yapamicam dedim ama hadi bak herşey çok güzel ilerliyor senin gayretin lazım dediler bı kaç ıkınmadan sonra oğluşum geldi 12.40ta 🥰 biraz doğumdan sonra canımı yaktılar abla lütfen yeter demişim takatim kalmadı neyse temizlememiz lazım kanama en aza insin ben dikiş atmalarını beklerken bıraktılar. Dedim nolur bı bardak su verin sonra oğlumu hazırlıyorlar izliyorum çok güzeldi 2900 gram 51 cm .. Rabbim herkesin gönlüne göre versin kolay doğum nasip etsin . biraz uzun oldu kusura bakmayın.. sorularınız varsa alabilirim 🙃