Esoo0698 Kızlar ben 35 haftalığım bebeğim kendini gerince yada toplayınca vajinaya baskı yaptığı sırada sanki çıkcak gibi hissediyorum ve o sırada akıntı geliyor böyle bişey yaşayan oldumu 🤷♀️ Doktor randevum taa 2 şubatta bilgisi olan bilgi verebilirmi
edakah Esoo0698 bende 34+6 dayım ve anı baskılarda direk tuvalet ihtiyacı duyuyorum. Akintım fazlalaştı ama kokusuz ve renksiz ise korkmana gerek yok ama sadece ıslaklık varsa sızıntı olabilir doktoruna soylemelisin
Esoo0698 edakah Yok kuzum normal akıntı kokusuz renksiz sümüksü.. O an aniden tuvaletim geliyor hemen tuvalete gidiyorum
Cramel Esoo0698 bebek baskı yapınca ondan oluyordur ozaman korkmana gerek yok. Yinede içinde şüphe varsa doktoruna danış canım.
Esoo0698 Cramel Devlet hastanesine gidiyorum canım öyle bi avantajım yok sizlere sormak durumundayım 😊
Yunusemreninannesi Akintiysa bisey olmaz arada bendede oluyo bizde 34+1iz bebegim bazen cok baski yapiyo normalde onceden namaza 3 kere abdest aliridm en fazla simdi her vakit mecbur aliyorum cok idrara cikiliyor