KevserPkrcn Merhaba 11+3 üz kalp çarpıntım var ve gaz sıkışmaları sonucu sol omuzum ağrıyor aşırı zorlayıcı bir durum yaşayan var mı 😔1 saat resmen acıyla kıvrandım yeni yeni geçti ağrım
Ervasevgi KevserPkrcn 37nci haftadayım canım en başından beri gaz sancısı çekiyorum hatta geçen gece saatlerce ağladım sancidan yediklerine dikkat ey ve minik su torbalarından al ılık su koyup bobreklerine doğru koy karnına değil asla sırt tarafına o biraz iyi geliyor bana yoksa dayanamıyorum 😢
tanya25 KevserPkrcn seni en iyi ben anlarım ağlayacak duruma gelmiştim. Annem ev yoğurdu yapar gönderir hafif ekşiyince ayran yapıyorum çok rahat çıkarıyorum gazı şu sıralar iyiyim çok şükür bana da çarpıntı yapıyordu
snm1- KevserPkrcn 20+3 üm baştan beri devam eden problemim bu ve kabızlık Baska hiçbir problemim yok. Kayısı da yesem suda içsem faydasını görmüyorum 😞
Hlme-26 Gebeliğimin en başından beri çektiğim sıkıntı bol sıvı tüket kuru kayısı ve meyve tüket canım geçmezse doktoruna danış
KevserPkrcn Ervasevgi omuzuma vurdu sancı farklı bir ağrı kalp krizi geçiriyorum sandım çok korktum ilk defa başıma geliyor bide 😔😔😔 Allah yardımcımız olsun inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız sıkıntısız❤️
Ervasevgi orkide21 valla bi garip ağrı normal zamandaki gaz sancısı gibi değil komple karnımın çevresi ağrıyor bide bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yaptığı için sanırım valla anlamadım artık doğurmak istiyorum artık 😊
KevserPkrcn tanya25 birden sol omuzuma ağrı girdi kalp krizi geçiriyorum sandım gaz sıkışmasıymış ilk defa yaşadım ama bir daha gerçekten dikkat edicem
gullcannn KevserPkrcn Canım ben mide yanması ve gaz ağrısı yaşıyordum. Doktorum gaviscon adında şurup verdi. Kahvalti ve yemekten sonra bir kaşık içiyorum zaten hamileler için kullanimi yazıyor icinde doktorunuzda söyler nekadar kullanacaginizi. Her iki derttende kurtuldum onun sayesinde
Elaoznur Ervasevgi ara ara çörek otu yemelisin hem sana iyi gelir hem bebeğin doğduktan sonra gazını kendi çıkarır. Yalnız çok tüketme doğumuna az kalmış doğum sancılarını erken başlatabilir