miraninannesi1 Sibel27 evet canm memnunum İyi güler yüzlü bir doktor kızımda da aynı hastaneye gidiyordum farklı doktordu ama memnun kalmadığım için yasemin hanımı tercih ettim
Smyrayldrm Busra_74 ya bende senin gibiyim ıste ❤️ama eksı acı tatlı hepsini yıyrm mıde yanmam oluyr benı portakal cok yıyrm bende oglumda bende tatlı yıyemezdım bunda yıyrm yanı bıde ılk hamıle kaldgm gunden bellı hep sıvılce oluyo yuzumde sendede oldumu 🥰
Busra_74 Smyrayldrm sivilcelenme oğlumda çok yaşadım ama bunda yüzüm pürüzsüz oldu ama tabi bu herkes de her hamilelikte farklılık gosterır 😊😊🥰 merak ettim seninkini de öğrenınce yazarsan sevinirim❤️
Smyrayldrm Busra_74 tabıkıde bende oglularımda yuzumde sıvılce bile cıkmamıstı ama bunda oldu 🙏sıze de yazacaggım bende merak cok edıyrm acaba ne diye ama hep ıcımden kız gecıyo 🥰
Busra_74 Smyrayldrm bu gebeliğimde benim de içimden hep kız geçmişti gerçekten öyle de oldu hakkımızda hayırlısı olsun ❤️
Smyrayldrm Busra_74 amınn cnm benım 🥰 ınslh ıyı haberler alırım ılk once saglıklı olsun hayırlısı olsun yanı 🥰 tsk edrm cok sagol ❤️
bir_pasa_annesi 727900 ben doğum yaptım ama yaşam hastanesi Şahin korkmaza gidiyordum cok iyi alanında
727900 Sekerrr canım senin cinsiyet belli oldumu bana 12 haftada Cevdet bey kız dedi şuan 17 haftalık farklı doktor erkek dedi
Sekerrr 727900 yok canım daha pazartesi gideceğim ama Cevdet bey diğer oğlumda 12 haftada erkek dedi değişmedi bunda daha bekliyoruz
Seftali1 Ya ben Sevgi Kandemire gidiyorum Sankoda ona giden yok herhalde neden acaba hiçbir yerde adını göremedim 🤷