Ceylan08 Beybisiannesi Kahramanmaraşlıyım, o kadar uzak bi şehir değil ama yine de insan gurbetlik çekiyor. Peki siz nerden gelin geldiniz?
Ceylan08 Beybisiannesi Bende Amasya’da okudum Çorum’a sık sık gider gelirdim orda hala görüştüğüm arkadaşlarım da var. Çorum’un insanları candır 🙂 sıkma canını bebeklerimiz olunca oyalanacak çok şeyimiz olur:) ama insana arkadaş da şart bence
Mothersgirl Smyrayldrm Çağdaş Beyin muayene ücreti 100dü şu an 120 yapmışlar. Acıbademden uzman yeni doktor da gelmiş baya iyi bir doktor onun muayenesi farklıdır büyük ihtimalle. Detaylı ultrasonda 210 tl. Biz 19 haftalığız😊 siz kaçıncı haftadasınız?
Mothersgirl Smyrayldrm kızımız olacak inşallah 🧚♀️ zaman çok çabuk geçiyor merak etme sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 😊🙏🏻 Mide bulantın nasıl geçiyor ilk üç ay
Happykariner 727900 benim doktorum da o muhtesem bir adam. Yine hamile kalabilirsem yine ondan başkasına gitmem
Smyrayldrm Mothersgirl ya bende kız ıstıyrm 🥰 2 oglum var benımde bulantılarım ne yesem oluyo ama cıkarmıyrm bıde mıde yanmam cok var sureklı uyku halindeyim ynı dua edermısın benımde kızım olsun ınslhh 🥰 hayırlısıyla
Beybisiannesi Ceylan08 Ayy tabii ki candır canım memleketim benimmm🤣🤣vallahi bebegin doğmasını bekliyorum yoksa patlayacam😁
Busra_74 Smyrayldrm sezaryen de 2500 dediler bana canım tabi ki öyle Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin .. evladınızı size bağışlasın Rabbim ..yaptırın tabi ki tıbbın güzel bir imkanı ama inşallah hiç bir sorun çıkmaz bende tanıştığıma memnun oldum☘️
Smyrayldrm Busra_74 ınslh cnm ya guzel dileklerin ıcın tskler 🥰 2 oglum var ınslh hayırlısyla bır kızım olsun istiyorum bende 🥰
Mothersgirl Smyrayldrm Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre nasip etsin inşallah😊 maşallah Allah bağışlasın iki oğlun varmış sen daha deneyimlisin öyleyse gebelikte benden, güzel rahat günlerin yakındır inşallah😌
Busra_74 Smyrayldrm hayırlısıyla gelsin inşallah maşallah kaç haftalık benim de bir oğlum var şimdi 18.haftadayım ikinci 🥰
Smyrayldrm Mothersgirl aynn cnm 😍 ama inan ılk gbı heyecan var bılmıyrsun bzen cok hosuma gıdyr kucuk oglumdan 6 yas var olacak ya 🥰 🥰