Herkese merhabalar biraz uzun olacak özür dilerim ama yardımcı olursanız sevinirim. Geçen ay sanırım kimyasal gebelik geçirdim ve o süreçte tahillerimi vs yaptırdım şekerim yüksek çıktı şeker ve tiroid ilacına başlandı vs.. bu ay 12 sinde adet olmayı beklerken 6 gün geçti olmadım hatta erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı ama 18 inde pazartesi günü adet oldum.. İlk normal kanama gibiydi ama ikinci gün siyahımsı çamurumsu gibi bişey oldu ve bikaç gün o şekilde leke devam etti.. ovulasyon testi sipariş etmiştim ve yarın ona başlamayı düşünüyodum. İçinden iki tane gebelik testi çıktı ve adetim çok kısa sürdü diye içime bir an şüphe düştü çünkü gebeliğimi öğrendiğim zaman şeker ilacını kesmem gerekiyormuş doktorum öyle demişti. Gebelik testini öylesine yapayım nolacak diye düşündüm ve yaptım gözlerime inanamadım. Anında ikinci çizgi çıktı ve bu normal gebelik testi. Tabi hemen acile gidip kan testi verdim az önce sonuç çıktı. Beta hcg 103 çıkmış neye uğradığımı şaşırdım. Gerçekten şoktayım ama üzülmek istemiyorum. 5 ay önce de bir düşüğüm olmuştu. Sizce hamile miyim böyle bişey olabilir mi adet olduğumu düşünmüştüm. Üstüne görme dedikleri şey bu mu ve ben bunu yaşamış olabilir miyim🙈