Nslhnkr Derinmaviozkn kıyamam ya basın sagolsun canım. Zordur haklısın aman iyi düşün iyi olsun 🧿 anlıyacagım günler gelcek bakalım nasılmıs bnde görcem 🙏🏻😇
Denizzz88 Nslhnkr benimde son 103 bende baktıkça vay bee ne çabuk geçti de 2 li rakamlara geldim nerdeyse diyorum 😊 sağlıkla gelsinler inşallahhh
Tugce0158 Nslhnkr Son 36 sanki zaman geçmiyormuş gibi çok şükür Rabbime Rabbim dileyen isteyen herkese bi güzel duyguyu nasip etsin inş.sağlıkla gelsin yavrularımız inş 🙏
Mirayse1 Nslhnkr son 99da gecmiyor bacııııım bende actım bu postu sanki kaplumbaa hızıyla gidioz anca 74 oldm
Nslhnkr Mirayse1 ahahahha ay güldürdün beni sende gül emi 🤣🤣 ay deme öyle ya geciversin 😂 böyle diye diye geçicek 😂
Yesimknc ikincikezanne_ öyle mi Allahım sağlıkla inşallah kavuştursun bizi kuzum🙏🏻 bizim kızımız olcak nasipse 🥰 sizinki nedir ☺️
Dilarraa Nslhnkr 7 gün sonra Allah’ın izniyle benim de burda portumu görceksiniz 99 diye 😃😃😃❤️ Rabbim sağlıcakla kucağına almayı almamızı nasip etsin canım
Duygus97 Nslhnkr son 170 😀 az önce dedim ki son 100 leri görebilecek miyim acaba. İnşallah bizlere de nasip olur hayırlısıyla görmek. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🤲🥰