hilosss07 9 haftalık gebeyim doktorum bana hiç şunu yeme bu yasak falan demedi nelerin yenmemesi gerektiğini hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Srnykp1904 hilosss07 yazmasına gerek yok zaten her anne bireyi neyin yasak neyin yenecegini biliyo zaten bana da kimse bişey yazmadı ama biliyorum yani
Kiymet hilosss07 benim de bildiğim bitki caylari maydonoz sucuk salam sosis kisaca işlenmiş gidalar civa iceren gıdalar ciger gibi be sakatat yememen lazım tabi hepsinin asirisi zarar bi iki kere yiyince bisey olmaz
hilosss07 Pamugunannesi1 hayır vermedi 🤷🏻♀️ Midyenin bitki çayların falan yasak oldugunu buralarda gördüm🤦🏻♀️
Srnykp1904 Pamugunannesi1 liste neden versin ki her anne bireyi neyin zararlı olduğu biliyor zaten saçma sapan bişey bnce
Pamugunannesi1 hilosss07 Randevuna gittiğinden doktorundan liste istemeyi unutma tatlım mutlaka iste ona göre yiyorsun belki hepsi aynı listeyi veriyor öyle olduğunu bilsem listemi atarım sana
mmavi Kabuklu deniz urunleri, sakatat, salam sosis sucuk tarzi pismemis sarkuteri. Maydonoz,nar, greyfurt demisti doktorum. Arti gdo oldugu icin pirinc tavuk tercihe kalmis. Ama en sagliklisi takip yapan doktorun liste vermesi tabi😊
hilosss07 mmavi maydanoz,nar,greyfurt mu :)) bak bunları bilmiyordum yeni tükettim😂 klasik şeyleri okudum ama bunları öğrendiğin iyi oldu sağolsun😍
Nergizklcc Pamugunannesi1 bilmiyodum bana da vermediler öğrenir öğrenmez balık almıştık bebeğe yarasın diye hemde levrek en büyüğünden meğersem balık ne kadar büyük olursa cıva da o kadar çok olurmuş 😫😫 neyse ki öğrendim küçük balık en iyisi
Pamugunannesi1 Srnykp1904 benim çevremde kim varsa herkese liste vermiş tabi uyamıyorsun o ayrı muamma
Pamugunannesi1 Nergizklcc hafta da 2 kez balık yiyecekmişiz ama tiksindirir diye hafta da 1 yiyecez aynen civa olduğu için ekmek arası hamsi mükemmellllll
Srnykp1904 Pamugunannesi1 bizim buralarda liste fln yok sonuçta büyük bir bireyin her anne bilir neyin zararlı olduğunu bence bana değişik geldi ilk defa duydum
Pamugunannesi1 Srnykp1904 Bunun yerle alakası yok ki bütün kadın doğum uzmanları veriyor sizin orda verilmemesi saçma
Srnykp1904 hilosss07 bn biliyorum internet te yaziyon veya televizyon daki pregmlar da soyleniyo bn ilki oldu simdri ikinci çok şükür