Yasemin301 aymira_27 33 te biraktim uzun sure kullanimda kalple ilgili problem olabilecegini soyledigi icin
merve0128 aymira_27 canım herkesin farklı ben 35+1 deyim zorunlu Sezeryan olacam ve doktorum Doğumdan 2 gün önce bırakmamı söyledi o yüzden doktorun ne derse onu yapmalısın bebeğini riske atma
sherlock_anne aymira_27 pıhtılaşma problemi olanlara 36. Haftaya kadar kullandırıyolar. Ne için kullandığınıza bağlı. Benim ilk gebeliğimde bebeğimde gelişim geriliği oldu diye bunda tamamen tedbir amaçlı kullandım. 35. Haftada perinatolog eşliğinde kararla kesildi.
Kimkibu Ben 36. Haftaya kadar kullanacagım doktorun öyle söyledi ama sizde bir doktorunuza danışın bence bünyeden bünyeye değişir
Gzdsrm Benim doktorum 32de birakcaz demisti 1-2hafta uzatti simdilik bakalim durumuna gore degerlendirir bence doktor canim
Crnce aymira_27 33. Haftadayım cuma günü ciğer geliştirici iğne oldum ama hala kan sulandırıcıya devam ediyorum pazartesi kontrolüm var yine tahminim doktor keser sulandırıcıyı çünkü eli kuşağında bebeğimin🙏🧿
Attoya aymira_27 coraspin, ecoprin gibi hapların en geç 34te bırakılması gerek demişti doktorum. Bebekte kalp problemine neden olabiliyormuş ilerleyen haftalarda. Ben 34te bıraktım ecoprini. Ama oksapar iğneyi son güne kadar oldum, doğumda problem olmadı.