Ozyurt TazeAnnee6767 ikizlerin arasinda 1 hafta var dendi ama sonradan kucuk olan buyuk olana yetisti simdi 1 gun gorunuyo gelisimlerine gore
sukran97 Hdmir ikiz annesi misiniz gözümüzü korkutmayın benimde ikizlerim olucak nasipse 27. Haftamızdayız😂
TazeAnnee6767 Ozyurt canm bnm bilgi vermsn normalmi sence yoksa düşündüğüm gibimi ikiz olasılığı olablirmi
Fatmaliakburak26 TazeAnnee6767 bn tesadüfen kan testı yaptırdım ve bılmıuodum 7904 cıkmıstı ama hıcbır belırtım yoktu sasrdım
TazeAnnee6767 Fatmaliakburak26 ne kadarlık olduğunu söylediler mi canm benm sana 347 den 6840 çıktı cnku her iki gnde ikiye katlar diye biliyorum ben cnku 2 binlerde olmsi gerekirken 6bin filn şaşırttı
Fatmaliakburak26 TazeAnnee6767 evet yaklasık 8 haftalık fılan dedı hemsıreler ultrasona bakılıncada kesem 6 haftalıkla uyumlu 7 haftalık hamılesın dedıler
ManyakPrenses Busravealp inşallah bizde karpuz kadar oluruz ilerde😍 Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah🤲🏻☺️
Smyrabahar Cinsiyetogrenemeyenbianne21 benim 12 haftalıkken doktor oğlana benziyo dedi 17 haftalıkken de kesin oğlan dedi belki pozisyon uygun değildir sağlıkla doğsun cinsiyeti önemli değil hayırlı evlat olsunlar da
Ozyurt TazeAnnee6767 sizinki de baya yuksek 6 haftaliga gore ikiz olma olasiligi da vardir elbet ben ilk doktora gittigimde tek kese tek bebek vardi pandemiden dolayi 1 ay sonra gitmek zorunda kaldim ikiz oldugunu ogrendim iste
TazeAnnee6767 Ozyurt banada aynı canm kesen var ddi Zaten doktrum çok ilgszdi yani değerim bile yüksekken düşük gören keseyi nasıl görr o yüzden bugün insllah doktra gdcegm
Mavita27 Sinem_Arslan 15 haftada biraz azalması lazım değil mi? Benim 18. Hafta oldu hala bazen bulanıyor 😟
Dam-la22 Alyamm_ yaaa Allah bağaşlasın canım evlatlarını aynı şekilde artık daha iyi gidiyor evet belli kız olacak 😇