Pammuk dediğim gibi olmadığını bende biliyorum çübkü benim de hemen olmadı, bir yıl bekledik olsun diye, önce olmuyor diye düşünüp doktora gittik, tüm testleri yaptırdık hiçbir sorun yoktu ama yinede olmuyordu, ilaç tedavileri başladı, yine olmadı, sonra pandemi döneminde doktor gelmeyin artık bi süre bu fikri erteleyin hastaneler çok iyi durumda değil bir sürü vaja sayısı var dedi doktor, bizde akışına bıraktık gemen kendiliğinden oluverdi, yani benim demek istediğim ilk bir yıl beklemel mantıklı olanı, baktık ki olmuyor sonra doktora gidip bir sorun var mı yok mu ona göre önlemi alarak ilerlemek lazım, mesela ben hiç yumurtlama testi yapmadım, adetime bir hafta kala falan hiç hamilelik testi yapmadım,bekleyin bi adet olmuyorsanız en a 8 gün geçsin öyşe test yapın diyorlar dokyorlar genelde, bütün bunşar bizi psikolojik olaral yoruyor ve bilinç altımıza işliyor, buda çoçuk olmama durumunu etkiliyor bence, bazı şeylerde kafada bitiyor, çok düşünmemek lazım, biliyorum elde değil ama ne zaman bu stresleri bıkratığımozda o zaman kendimde dahil hamile kalan birçok arkadaşım oldu