Ceylan123456 bng48 sağol canım teşekkür ederiz Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️ Ama ben 4 gün ilişki diye biliyordum
Maki Ya bende 9 gun kaldıda zaman gecmiyor kasık agrılarım oldu doktoro gittim hamile ola bilirsin dedi ay bilmiyorum😔 zaman çabuk geçsede öyrensem
Hatice-31 merve-shnbs tşk ederim canım nasip her şey yarın adet günüm adet olacak gibi gözüküyor hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻
TazeAnnee6767 Yasminalkan anldm canm ben de folbial kullniyorm hamile kalmadan 1 hfta öncesinden başladım
merve-shnbs Askiletotomsu sanmıyorum adetten önce çıktığını doktorum adet döneminden önce kanda bile çıkmayabilir en doğrusu adet gününden 1 hafta sonrası demişti
Burcin98 Fatmaaaaa123 benimde 12 gün gecikmişti kan verdim çıkmadı sonra 14 gün sonra birdaha gittim 5 haftalık olduğunu öğrendim 🥰
Cansu_93 Evet kızlar durumlar nasıl benim bata son 5 tabi gecikme olmazsa hic test yapan var mi aranızdan ben yapmadım ama yapsam mi acaba erken yapip sonucu cikan var mi ?🙈
TugceGDK Cansu_93 Benimde BAT’a son 9 gün kaldı. 2 kere test yaptım ikiside negatif malesef ama içimden bi ses adetini bekle diyo nasıl olsa alıştın negatif sonuç görmeye diyo gecikirse vardır çünkü genelde hiç şaşmaz benim adetim ama bakalım nasip kısmet😊.
HEY03D Cansu_93 ya benim yumurtlamanın üstünden 7 gün geçti. Şu an acayip sol kasığım acıyor. Bir şey batıyor gibi ve 1-2 saattir devam ediyor.
Ceylan123456 Cansu_93 benim adetim bir gün gecikti dün olmam lazımdı merak edip test yaptım ama negatif çıktı
Royem62 Cansu_93 yaptım canım geçen perşembe ama negatifti 😥😔yine de içimde bir his bekle diyor adetini o yüzden azda olsa ümitliyim bu seferde negatif görürsem bütün ümidim ve cesaretim kırılıcak artık