Cansu_93 Papl oh masallah size rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim 🥰 benim 3. Denemem bakalim ☺️
Cansu_93 Papl bende var gibi kasik agrisi ama tam tarif edemiyorun agri gibi de degil boyle kasilma gibi anlayamadim hic 😏
nurdanmerveyesilirmak Cansu_93 benim cok erken zamanda oldu hatta hamile olduğumu bulantılardan anladim
gunesp Mega123 sağolun gittim ya dış gebelik yada düşük yapıyosun dedi doktor değerlerüm tam çıkmadı iki gün sonra yine gel dedi 🙁
Cansu_93 Mom0101 Allah razi olsun gercekten boyle okudukca gelen mesajlari cok mutlu oluyorum inanin cok sagolun 🤲🥰
gunesp 4783446 gittim bugün doktora malesef ya dış gebelik ya düşük yada yalancı gebelik dedi değerim 125 çıktı iki gün sonra tekrar kan testi yapmaya gel dediler
Cansu_93 gunesp canim uzulme nolur herseyde bi hayir vardır bu ay olmazsa birdahaki ay yine beraberiz♥️ Gecmis olsun tekrardan
Cansu_93 Senyil21 amin insallah bizede dua et olur mi 🤲😍 hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah ♥️
Ceylan123456 Cansu_93 benim 15 16 yumurtlamaydı 26 ocak adet gözüküyor ilişkiden 5 gün sonra yapılan erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ayda tutmadı galiba ağrılarım var ama adet ağrıları rahimde batma falan göğüs ağrım yok hiç🥺
Cansu_93 Ceylan123456 regl olana kadar umidini kesme sakın erken daha reglin geciksin bi dur bakalim 😕
gunesp Mila_su amin inşaAllah ama bana bugün doktor ya ya düşük ya dış gebelik yada yalancı gebelik dedi iki gün sonra tekrar kan vermeye gidicem 🙁
Mila_su gunesp hakkında hayırlısı olsun cnm hiç canını sıkma rabbim nasıl nasip etmişse o olur içini ferah tut 🙏🏻
Cansu_93 Denizesin her sperm degil tabi bu genel bi tanım spermlerin hepsi yumurtaya ulasamayabilir ilerlerken yolda ölenler olabilir ulasipta dollenme olmayabilir bu yuzden hic bi firsati kacirmamak lazim sansimizi arttirmak icin ☺️
Cansu_93 Malidlgz ah gönülden amin 🥰 o kadar isterim ki ikiz olsun ama hersey nasip kismet tabiki cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin ♥️ Zor bir surec bunu en iyi yasayanlar bilir
Malidlgz Cansu_93 evet biliyorum bende geçtim o zamanlardan seni en iyi ben anlarım ve benim gibiler bende ikiz çok istedim nasip tabi ne demek hergun dualarimdasiniz💕🙏🏻