paradiseeeeee Hatice4446 ben hep yiyorum valla çok severim nar hele bizim oranın narı Adıyaman ımmmm efsane
Momandbabyy Hatice4446 Ben de çok seviyorum. İki üç haftadır sürekli aşeriyorum🤦🏻♀️. Az önce bir tane gömdüm hatta😅.
Dilek-Can Hatice4446 kim diyo onu ya leke oluşturur diye daha neler uydurmasınlar bir yerlerinden kadın doğum doktorları bile porsiyonu geçmeyecek şekilde öneriyorlar
Birtane2307 Asyaayaz1 11 haftalik hamileyim her gun bi tane yerim doktor da ye tabi faydası cok dedi internette de oyle diyor ben hic duymadim dusuk tehlikesini Allah korusun
civcivimm_ Hamilelik başından beri yiyorum bir sıkıntı olmadi leke konusuna gelirsek her şeye diolar bunu yeme leke yapar buna elleme leke yapar 😂çok da takılmamak lazim
NefesDeniz Hatice4446 Ben hamileliğim en azından beri yiyorum çok severim. Genelde 2 günde bir bir kase tüketiyorum. Antioksidan zengini bir meyve😋
Tugce_24 Hatice4446 valla ben ne yapar bilmiyorum ama bir ara ciddi sarmıştım nar a bizim en sevdiğimiz portakal günde 4 5 adet portakal yiyorum 🤭 aklım hep onda
Tugceonur Hatice4446 ilk üç ay haftada bir tane yerdim şimdi 8 inci ayımdayım günde bir kez tüketiyorum