Mavi_Lal İlk gebeliğimde 18+5 haftalık bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. 2 sene sonra şuan hamileyim ama yaşananları tekrar yaşamaktan çok korkuyorum bu şekilde olup ikinci gebelikte serklaj yapılarak bebeğine kavuşan varmı. Kızlar
Alyaesmaa Mavi_Lal 1. bebegım 4 aylık düştü 2.bebegım dogdu su an 3yasında❤️ 3.bebegım düstü su an 4.ye hamıleyım bir dusuk bır sag oluyo🤦🏻♀️ insallah bır daha yasamayız
28umran52 Mavi_Lal Aynen benimde 18+5de düştü ilk bebeğim 2 ci suan 29+4deyiz çok şükür sarklajliyim ve Allah nasip ederse sağlıklı alırım kucağıma canım 12 ci haftada hemen sarklaj amaliyatı oldum sürekli yatıyorum günlük yarim saat yürüyorum sadece oda yeni yeni sağlıkla kavuş bebeğine canim
Nlgnbykl Mavi_Lal benim de aynı sizin gibi 19 hafta kısalıktan düşük. Şu an 20. Haftadayız serklaj yok ama dikkat ediyorum iş güç yapmıyorum inşallah sağlıkla sonuçlanır hepimizin
Alyaesmaa Mavi_Lal 1.de nasıl olsa bır sey olmaz dıye yordum kendımı agırda kaldırdım kanama devam ettı 4 aya kadar sonra hastaneye yattım kalbi durdu malesef. Diğeride d vitamını eksıklıgım sınırın cok altındaymıs ve folık asıt ıcmedım cok pısmanıö kendımı sucluyordum ama tabiki kader kısmet elımızden gelenın en ıyısını yapsakta dusecegı varsa dusuyo cok uzucu oluyo bılırsınız😢
Simsim60 Nlgnbykl merhaba neden serklaj yapılmadı acaba önlem amaçlı.bende yaşadım sizin gibi önlem amaçlı atarız diyor doktorum o yüzden merak ettim