Bahirbebek Merhabalar kızlar ben tüp bebekle hamileyim 17+3 haftalığız fakat benim yoğun kanamam ve parça düşürdüm 13 gün hastanede kaldım doktor hala kan pıhtısı var dedi kanamalar devam edecek dedi sizde bu sıkıntıları yaşayan var mı
Homeless20 Bahirbebek çok geçmiş olsun canım. Benimde tüp bebek ama bnde olmadı. Bilgimde yok yukarda kalsın diye yazıyorum canım
Huzurmelegim_28 Bahirbebek cok gecmis olsun insallah saglikla kucagina alirsin benimde tup bebek ilk haftada bi lekelenme oldu gecti sonra
Bahirbebek Homeless20 teşekkür ederim benim transfer işlemi olduktan sonra hep agrılar ve kanamalarım oldu ama bu son olan çok kötü oldum inşallah kısa zamanda düzelirim hala kanamalar devam az az geliyor ve kanpıhtısı hala var bakalım nasip kısmet
Bahirbebek Huzurmelegim_28 inşallah kısa zamanda geçer inanın hamileliğimden birşey anlayamadım artık hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum Allahtan Ümit kesilmez herşey nasip kısmet Allah’a bıraktım
Tuba2808 Merhaba bende tüp bebekle gebeyim benim de test günümden iki gün sonra başlayan bi lekelenmem olmuştu ama baya sürmüştü suan 9 haftalığız haftaya kontrolüm var iki haftadır bi kaç kere oldu sebebi kese altında kanamam vardı
Bahirbebek Tuba2808 benim sürekli oluyordu ama bu son kanamam çok kötüydü anlatamam çok acı çektim şuanda yine agrılarım var ama o kadar şiddetli değil kanamalar olucak dedi doktor fazla gelirse parça gelirse hastaneye geleceksin dedi doktor inşallah kısa zamanda geçer bende rahat bir hamilelik yaşarım dualarınızı bekliyorum
Huzurmelegim_28 Tuba2808 1hafta kadar yerlesme lekelenmesi demisti coraspirin kulaniyordum onu biraktim sukur simdilik bisy yokk
Tubiko52 Bende catlatma ile hamile kaldım benimde kanamalarım oluyor hiç kalkmada sürekli yatıyorum hastane haricinde ayağım yer görmedi haftalardır. Bebek aşağıdaymış.