momy_95 Yemek yedikten sonra kahvaltıdan sonra çarpıntı tutuyor bu aralar 21. Haftam bitmek üzere , üst üste olunca korkuyorum. Benim gibi olan var mı o anda napıyorsunuz?
Buketkucuk momy_95 tansiyonunuza baktırın isterseniz, çok fazla kafein aldığınız için de olur diyeceğim ama hamilesiniz çok fazla kafein almıyorsunuzdur😌 Tansiyonunuzla ilgili olabilir belki, kimi hamile de çarpıntı olabiliyormuş🤷🏻♀️
Alinamoms momy_95 şuan aynı evredeyim canım bende birçok post açtım hatta böyle. Ekg bile çekindim gidip meğer kolesterolüm yükselmiş ondanmış 🤦🏻♀️ sende mutlaka bir kan ver. Dikkat ettim ki kahvaltıda yediğim yumurta ve süt benim kolesterolümü fırlatıyomuş akşam yemeğinde de yağlı ve tuzu kesince düzelmeye başladım. Sanada öneri olsun.
Betll_72 momy_95 canm ben de de oldu 12 Haftamda ama ayakta bile duramıyordum doktorum kardiolojiye yonlendirdi holter ekg galan taktılar temiz çıktı yani hamilelikte oluyor böyle demek ki oturun dinlenin benm öyle geçiyordu
momy_95 Alinamoms ben geçen hafta kan verdim bi şey söylemedi doktor ama bilmiyorum… tavsiyelerinize uyacağım teşekkürler 😊