Leylakaya42 NeslihanDemirci benimde bebeğin başı önde normalde 33 haftalıgız ama ultrasonda 36 haftalık bende korkuyorum daha fazla büyürse nasıl normal dogum yapıcam
Sibelselim NeslihanDemirci Benimde ayni 30 haftadayım ama bebegin kafası 33 cikti . Doktor sadece dogumun zor olur dikkat et dedi ekmek ve sekeri kes dedi. Insalalh baska sıkıntı çıkmaz
Fatmasp NeslihanDemirci benimkilerinde kafa 3 hafta önden gidiyor nerdeyse doktor koca kafalı diyip durdu 🙄 ama benim normal Doğum beklentim yok başka bi zararı var mı?
Samet Bende 24 haftalığım ultrason 26 baş 28 dedi doktor ama bir sıkıntı yok dedi içinde sıvı olsa sıkıntı olur dedi
NeslihanDemirci Samet ben de sıvı olayı sıkıntı diye biliyorum ama yine de başka bişeylere dikkat etmeniz gerekiyorsa edeceğim işte
NeslihanDemirci Ya aslında doktor bi sorun yok dedi ama normal Doğum açısından zorlayabilir dedi. Bu arada şeker yüklemesi de yaptırmadım bi başka doktor da keşke yaptırsaydın daha net konuşurduk deyince insan endişeleniyor
Leylakaya42 NeslihanDemirci ben n şeker yüklemesi yaptrmıştm normaldir sonucu seseryan istemiiim ben ama bu gidişle olcak
Sibelselim NeslihanDemirci Kendimde cok kilo aldim . Tekrar sekere bakti cikmadi. Sen yinede ekmek ve sekeri kez daha fazla kilo alma dedi. Hatta decavit i icme daha dedi cocuk cok kilo almasin dedi. Yoksa zor dogum olur dedi.
Sibelselim NeslihanDemirci Ama esimde 4500 kilo doğmuş ve suyu cok fazlamis . Gorumcemde dogum yapti ayni benim gibi onunda bebek cok once gidiyordu ve suyu coktu 37 haftadan sonra suyu sızıntı şeklinde geldi ama 3 hafta da bile bitmedi suyu ve cocugu zamaninda dogdu. normali dogumu zorladi ama en son sezeryana alindi. Benim bebegimde ayni suan Belkide bu genetik bilmiyorum
NeslihanDemirci Sibelselim Allah Allah ben decavit değil de elevit kullanıyorum. 8 kilo aldım aslında şimdiye kadar şeker de 70 80 civarı çıkıyor ama tereddüte düştüm daha da
Sibelselim NeslihanDemirci Ben hamikeligimden beri hic kusmadım hep yedim zaten zayif hamile kaldim ve 17 kilo aldim bebekte 30. Haftada 2 kilo. Doktor dikkat et dedi . Ne biliyim bana vitamini kesto ama ben yinede bir gun icip birgun içmiyorum. Ve ekmek ve sekeri kesemedim ama kıstım daha az yiyorum
NeslihanDemirci Sibelselim insan ha deyince kesemiyor Ki hep yediği şeyleri😟 aslında benim tarafa çektiyse diye düşünüyorum ben de abim ve kardeşim 4 kilo doğmuşlar çünkü yapısal olabilir. Ama ben de bu hafta ekmek şeker vs bunları kesmeyi düşünüyorum bakalım bir hafta sonra birşey değişecek mi 🤔
Mrvahmt NeslihanDemirci benimki 33 de 37 gorunuyordu 4 haftq ilerde dusun 7 gunluk dogum yaptim sukur bse yok canim
Sibelselim NeslihanDemirci Aynen bencede bir anda kesemiyor . Ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum beni 3 hafta sonra çağırdı bakalim gorcez. Bence bu kilo genetik birsey esim kiloluymus ona cekmis buyuk ihtimal. Allah bebeklerimize sağlık versin.
Sibelselim Mrvahmt Görümceminde bebeği hep ilerideydi ve suyu fazlaydi zamaninda doğurdu 4100 gr ve bebegi sağlıklı . Insallah bizim bebeklerde sagliklidir allahin izniyle
NeslihanDemirci Mrvahmt gözünüz aydın çok sevindim sağ Salim kucağınıza almanıza Allah bize de nasip eder inşallah 🤗