Rana38 21 haftalık hamileyim dun kızımın hareketlerinı hissediyordum bugun hıc tepki vermedi normalmı
smailCeydaAtay Rana38 ayaktayken pek hissedilmiyo benimde bı gün çok hissedip ertesi gün hiç hissetmedigim oluyo
Deletedmom15257 Rana38 cnm bu haftalarda bebek yeni düzen kuruyo dr ben sormuştum normal demişti 24 haftaya kadar düzensiz ondan sonra duzene girip gunluo sayiyoruz azalma ozaman olursa tehlikeli demisti
Edaaaaa Rana38 bnde snnle ayniym hrektleri icin bgun gttm. Yorgn olrsan hssedemzsn dedi 24.hftada netlesiyoms
Bayby Bendede aynısı oluyor 21 haftalığız bigün çok net hissederken ertesi gün hissedemiyorum yarın doktor kontrolümüz var sorucam kesinlikle
Tuba704 Rana38 lütfen doktora sorduktam sonra durumunu yazar mısın? Çünkü sanırım genelimizde var bende 1 gün hissederken 2 gün hiç hissetmiyorum ve kontrolüme daha 10 gün var 😞
Edaaaaa Tuba704 normalms ama bnce git acile fln icin rhatlar. Bgun gttm bn onun icin sknti ckmsdi ck skur
Bayby Rana38 sordum daha küçük ve her dakika hissedemezsin uyuduğu zamana denk gelebilirsin dedi ki gerçekten ogün hissetmedm hareketini ve detaylıya girmiştim uyuyodu tospik doktor naptysa uyandıramadı inat etti 😂😂
Deletedmom15257 Rana38 evet olabilir zaten bi iki defa vurup uyuyorlar daha dur biz ne acılar çekcez 😂