Sermec27 Zhra_cil ilk oğlumu 12+3 te öğrenmiştim 2. Oğluma 13 te kızı andırıyor demşti doktorum 17 de kesin erkek oldugunu öğrendik 17+2 haftalık hamıleyım Allah nasip ederse 🤲 🥰
Zhra_cil Sevdae utangaç 🌼🥰 genelde kız olur diye duymuştum büyükler öyle der kendini göstermezse kız olur diyorlar 🥰
Yalnizanne97 12de ikili testte doktor şuanki görüntüye göre 100de 100 kız dedi 14+2 de kendi doktorum erkeğe benziyor en iyisi 2 hafta sonra gel netleştirelim dedi haftaya pazartesi netleşecek inşallah ama ben kız hissediyorum 🤷🏼♀️😂
Mervedicle Yalnizanne97 konuyla alakası yok ama bi kaç gönderine baktım o kadar bensin ki resmen benim hayatımı anlatıyor diye düşündüm keşke görüşebilme ihtimalimiz olsa.
Zhra_cil Sermec27 ben daha 10+6 yım kız gibi hissediyorum bi yandan da cok merak ediyorum.sağlıklı olur inşallah🤲
Sermec27 Zhra_cil anne hissiyatı genelde cıkıyor ben 2 oğlumda da erkek hissetmiştim ve ikisinde de hep rüyamda erkek görmüştüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
Zhra_cil Sermec27 amin inşallah 🥰 bende 2 oldu ruyamda kızım olduğunu görüyorum böyle doğuyor kafasını kaldırıp bana bakıo o kadar güzel gelio ki .🤲🥰