Cagla_celikdemir Kızlar bu tiksinme koku hassasiyeti falan kaçıncı haftada geçiyor 10 haftalığız 8 kilo verdim hiç bişey yiyemiyorum kusmaktan boğazım yara oldu !! 🤦♀️
Betll_72 Cagla_celikdemir ben de kusma olmadi ama böyle istememe tiksinme durumu oldu sabun kokusundan tiksiniyodum ama kusmadan dolayı kilo veriliyorsa doktoruna gitmen lazm takviye yazar belki
hazal2131ds Cagla_celikdemir 12. Haftadan snra hafifliyor 14 ten snra normale dönüyorsun. Herkeste aynı olmuyor tabi.
Duygus97 Cagla_celikdemir canım 14.haftada azaldı 15 te bitti diyebilirim şimdilik iyiyim. Bende çok kilo verdim Allah yardımcın olsun inşallah geçer bir an önce 🤲
Fatma_7 Bende 9 kilo verdim normal değil o kadar kilo vermek doktora gitmelisin. Ben 3 gün serum takviyesi aldım anca gelebildim kendime ölüyorum sandım
ymc0355 Cagla_celikdemir benim 4. Aydan sonra kesilmeye başlamıştı ama deterjanlara karşı tiksinmem hala geçmedi hala bingo kırmızı ve vernel pembeden nefret ediyorum ki bayılıyordum kokuları hamilelikten önce
Cagla_celikdemir ymc0355 hiç geçmicek gibi geliyor can çekişiyorum resmen Allah yardımcımız olsun bir an önce normale dönelim 🙏
BusrAlpay_34 Cagla_celikdemir canm bulantı için ilaç yazdır kendıne prılam çok ıyı gelıyor Allah yardımcın olsun
Benbenim Cagla_celikdemir bende aynı durumdayım 12. Haftadayım ve 6 kilo verdim gün geçtikçe de veriyorum inşallah geçer