Alyalina55 Arkadaslar hepınıze teşekkür edıyorum hepınız cok guzel anlattınız cok saolun gercekten allahım hayırlısıyla tez zamanda nasp eder 🤲
Alyalina55 Ilk adetımı olmadım daha dogrusu bu ay ben adet olmucakmsm hıcbr fıkrım yok cocgu ayın 10 da dusurdm yanı subatın 10 da adet olacakmsm bır fıkrınız varmı bılıyorum cok soru soruyorum ama ogrenmek ıstyrm tecrubesızm brazck 😌
fethiyeli48-48 Alyalina55 kürtaj olduğun günü 1 olarak say kuzum 28-45 gün arasında adet olacaksın o adetten temizlenince korunmadan ilişki yaşayabilirsin . Ben 40 günde oldum suan adetim temizlenince denemeye başlayacağız Allah’ın izni ile . Soracağın başka şeyler varsa özelden bana yazabilirsin bildiğim kadarı ile yardımcı olurum inşalllah .
Aysegngr Alyalina55 canım ben 4 ay sonra kalmıştım Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah 🤲
Alyalina55 fethiyeli48-48 cok tesekkur edyorum canm bakalm ne zaman adet olacam 40 gunu gecrmeyı beklıyorum bende 🙂
Der123 Alyalina55 ben 13 haftalıkken düşük yaptım doktor korunmana gerek yok dedi bende kürtaj olmadım 2ay olmadı sonra ovulasyon testi kullandım o ay hamile kaldım ☺️
fethiyeli48-48 Alyalina55 hadi bakalım hayırlısı inşalllah burda benimle aynı şeyleri yaşamış insanları görmek psikolojik olarak iyi hissettiriyor yalnız olmadığımı biliyorum inşallah herşey cok güzel olur ve biz yavrularımızla uzun uzun yıllar yaşarız .
FatosEngin Alyalina55 kuzenim düşük yapti 1 ay sonra tekrar hamilelik yasadi Allah’ım vaktinde saatinde nasip etsin
mervedaldaban mrsbiyolog ya allah yardımcımız olsun benimde sağlıksız bi gebelikti 13 haftada kalbi durdu 😔şuanda 25 haftalık hamileyim her muayenede heyecandan ölüyorum bişey dicek mi bişey olucak mı diye
mrsbiyolog mervedaldaban Allahım evlatlarımıza sağlıklı, hayırlı ömürler versin. Onları eksiksiz,noksansız şekilde kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah🤲🏼🤲🏼
mervedaldaban Alyalina55 ilk adetimden hemen sonra ama ilk haftalar çok sıkıntılı oldu sürekli kanama vardı 11 haftaya kadar şuanda 25+4 iyiyiz çok şükür