NNurdannnn Merhaba herkese çok sağlıklı günler dilerim 🌸 cinsiyeti öğreneceğiz nasip olursaaa heyecan dorukta sizler kaçıncı haftanızda öğrendiniz ? Dilerim hepimizin bebeği çok sağlıklı ve hayırlı olur ✨✨
Ebrar3435 NNurdannnn 11 haftada erkek dedi tahmin 16 da başka doktor kız dedi ben hala emin olamadim 18 haftaligim 20 haftalıkda 4lu teste net öğrenicem inşallah Sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor 😘hepimiz sağ salim kucağımiza alalım inşallah 🙏🤰🌸🥰☺
NNurdannnn umaydurununannesi çok az kaldı bizimki için o zaman 🎈🎈 sağlıkla güzellikle büyütün bebişinizi 🌸🌸
NNurdannnn Busbus58 sağlıkla büyütün 🌸 benim bir oğlum var ikinci bebiş 12 deyim bir iki hafta içinde inşallah öğrenimiz o zaman biz de 🌿
NNurdannnn Ebrar3435 güzelliklerle sağlıkla büyütün 🌸 ben de çok heyecanlıyım ikinci bebeğim gidip öğrenememekten veya değişmesinden çekindiğinden biraz geç gitmeyi planlıyorum ama sanırım dayanamayacağım çok sağlıklı çok hayırlı olsunlar damtek dileğimiz bu. İçimizdeki sadece tatlış heyecan ✨✨🎈
NNurdannnn Busbus58 Allah yardımcınız olsun 😬 ya Rabbim sağlıkla büyütebilmeli nasip etsin ben de bir canavar daha mı diye bekliyorum 😬
gullcannn NNurdannnn 14+4te kanaatim erkek dedi. 16+6te kesin erkek denildi. Şuan 18+1deyiz haftayada ayrıntılı ultrason var zaten💙👶
NNurdannnn MerveBostann maşallah 🧿 benim de 12 şuan bekliyim diyordum ama dayanamayıp bu hafta gidicem sanırım 🐣🌸🌸
gullcannn NNurdannnn Aynen cinsiyet benim için farketmiyordu sağlıklı olsunlarda. Ama yinede merak ediyorsun🥰👶