edanuur Kızlar merhaba az önce bilgim dışında bir porsiyon çiğköfte yedim arkadaşım da zararlı tarzında bişiyler söyledi kuşku kaldı bende kesin bilgisi olan anneler bi bakabilir mi acaba çokmu zararlydi🤦♀️
Mcakir edanuur yani ben yiyorum etsiz çiğköfte neden zararlı olsun ki . Eğer zararlıysa bilen varsa nedeniyle yazarsa bilgileniriz iyi olur 😊
Rmeysa_1661 edanuur çiğ ette bakteri olabileceğinden önerilmez ama diğerini yiyebilirsin bende dün gece yedim 😂
edanuur Asyaayaz1 Ooh afiyet bal olsun ozaman vicdan azabından acil çıkış yapıyorum teşekkürler güzel anne 🥰
miraclemomm Ben resmen çiğköfte aşeriyorum o kadar canım istiyor ki. O yüzden haftada bir yiyorum valla inşallah bir şey olmaz 🙈 etli olanları sıkıntılı diye biliyorum ben ama tabii etsiz çiğköfteyi de abartmamak lazım.
edanuur miraclemomm Çok uygun maliyetli bir cikofteydi et koyup o fiyata vermesi saçma olurdu ozaman etsiz 😃
Mcakir Yeni474747 çiğköfteye hangi katkı maddesi girio ki? Bulgur salça baharat oluyo ? Nar ekşisi limon vs
Mermicekim Mcakir ayy sormayın o kadar canım istiyor ki 😭 Et bulyon ve Çin tuzu içeriyormuş. Çiğ köfte tadını verebilmek için de bir çok katkı maddesi varmış vs vs. Ama oturup 1 tepsi yiyecek değiliz dimi sonuçta.
058elf edanuur kız ye gitsin amann kasmayın boşver 😂 etli önermiyolar ama zaten ben etli de yemem bi kez denedim daha da yeme🤢
Merve3588 Kızlar merhaba 5+1 haftalık gebeyim miğdem çok yanıyor sade soda içiyorum zararı olur mu acaba ?
Yeni474747 edanuur bende basında bir kere yemiştim yani belki her gün yesekte bir şekilde zarar gelmeyecek Allah’ın izniyle ama keyfi bir durum Olunca kötü hiissediyor insan 🤔 ama ev yapımını tavsiye ederim çok güzel oldu yaptım 😊
babyberry edanuur etli olanlar tehlikeli ama etsiz olanlar da hijyenik değil ayrıca katkı maddeli. Bir kereden bir şey olmaz çok canınız isterse arada bir belki