Mira28 2sini toplam 500 tlye aldim civilden bayıldım kaliteside iyi bn bi bebek arabasina 2 bin 3 bin tl verme taraftari degildim acikcasi sonucta para kolay kazanilmiyo🤷♀️❤
gulcnnsflu6363 Purpura26 eger arabaniz yoksa esinizin yani kulanisli oluyor saglik ocagina asiya izleme gidiyorsun ay ay iyi oluyor yada yakin biyere gideceksin bindirip cikabiliyrsun bende almadim kizim doğdu eşiminde arabasi yok hemen ertesi gun gitti aldi lazim oluyo cunku
gulcnnsflu6363 Purpura26 eger arabaniz yoksa esinizin yani kulanisli oluyor saglik ocagina asiya izleme gidiyorsun ay ay iyi oluyor yada yakin biyere gideceksin bindirip cikabiliyrsun bende almadim kizim doğdu eşiminde arabasi yok hemen ertesi gun gitti aldi lazim oluyo cunku
gulcnnsflu6363 Mira28 gec indi guzelmis gule gule kulan uygunda almissin bence esim 250 bitane aldi küçük anca 2 yas kizim sigar yebi bitina almayi düşünüyorum bebegi koyunca kizimda binmek isteyecek . bende e bebekten almayi düşünüyorum
Purpura26 gulcnnsflu6363 Arabamız var canım pusetli kabin boylardan düşünüyorum o yüzden. Travel düşünmüyorum çok ağır oluyor