Aselinannesi2 Hem çalışıp hemde hamilelek olmak çok zor. Hem ev işi yapıyoruz. Hem çalışıyoruz bunalıyoruz. Eşimde yardımcı olmuyor. Çok zorlanıyorum. Sizde öle misiniz. 😞😞
Tugba_0 Aselinannesi2 valla al bendende o kadar eşimle ortak mimarlık ofisimiz var evden çizimleri yapıyorum evin temizliği yemeği bide evim dublex daha zor ama allahtan eşim hafta sonları temizliğe yardımcı oluyor bide hareketli olmak doğumu kolaylaştırıyormuş yatmakta istemiyorum
Gizoos Aselinannesi2 çok şükür pandemiden dolayı çok ofise gitmiyorum eskisi gibi temizleyemiyorum evimi ama en azından yüzeyselde olsa yapıyorum artık son zamanlara doğru dip köşe temizleteceğim 😬. Eşim istersem yardım ediyor sağolsun ama söylemesem umru olmaz bir kere nevresimi değiştirir misin dedim amaan yeni kalsın dedi hamile değilken 3 günde bir değiştirmeyince laf ediyordu garezi banaymış onu öğrendim😅
kubrasahinbaz Sabahları kalkması çok zorluyor maalesef. Bi de akşam eve gelip yemek hazırlaması baya yoruyor. Bu arada Coronodan dolayı 24. Haftadan sonra idari izin hakkı veriliyor. 25. Haftalık olduğumuz için evdeyiz artık 🐣🤗
Aselinannesi2 kubrasahinbaz ben cagrı merkezinde çalışıyorum biz evdeyiz evde olduğumuz için eşim ne yapıyorsun zaten evdesiniz diyor. 🤦♀️