mlkkk Deva hastanesine gidiyorum ve doktorumdan memnunum ama Kilis’ten otobana bağlanarak gidildiği için çok uzak kalıyor o yüzden değiştirmek istiyorum,tavrı ilgisi yaklaşımı iyi olan memnun kaldığınız doktor ve hastane önerebilir misiniz ?
Icot mlkkk Medical Park’ı önereceğim ama sanırım o da uzak kalacak size. Yoksa doktorum süper birisi Doç.Dr.Hatice Ender SOYDİNÇ.
Fadimehnk mlkkk aslında devanın konumu sizin için daha iyi direk bağlanıyor otobana diğer türlü hep şehir içi trafiğe girmek zorunda kalırsınız
Azrabetulunannesi mlkkk düztepe yaşam hastanesi esin bilik eğer gidebilirsen bana dua edersin bi doktor bu kadar ilgili olabilir
Fadimehnk mlkkk memnun musunuz bende ona gidiyordum ama bıraktım doğum için başka şehire geldim doğuma güvenmedim açıkçası
mlkkk Fadimehnk ben Sezen hanımdan çok memnunum çok ilgili bi doktor ve açıkçası doğum için çok istiyorum kendisini ama ilk defa life gitmiştim oraya hemen gidiyorduk sonra buraya gidince Antep’i bilmediğimiz için galiba çok uzak geldi bize 😊
Fadimehnk mlkkk Sezen hanım ilgili iyi biri ama yanındaki asistanın çocuk gibi azarlamasından cahil muamelesi yapmasından ve ayrıca muayenin hemen bitirilmek istenmesi 10 dakika da hiçbirşey sorulmamasındna çok sıkıldım ben o yüzden memnun kalamadım hatta bizi Sezen hanımın kendi hocası gönderdi üni de Prof özel hasta olarak gittik yanına eşimde bende devlet memuruyuz yani kurallara uyuyoruz sabrediyoruz bekliyoruz ya birşey soracağım o asistan çocuk gibi beni azarlamaya çalışıyor ne haddine anlamadım
mlkkk Fadimehnk bana hiç öyle yaklaşmadılar zaten bi son adet tarihimi sordu kaydımı açtı doktor hanım gelince çağıracağım dedi yani azarlamaya hakkı da yok kendisiyle muhattap olmaya gerekte yok ben defa lifeda dediğiniz gibi koştur koştur muayene ediyor ilgilenmiyor gibi hissettiğim için bıraktım ama Sezen hanımda yaşamadım bilemiyorum ama insan sonuçta bi anı bi anını tutmaz.Haritadan baktımda dediğiniz gibi çok bi fark yokmuş biz Antep’e girdikten sonra haritaya yazmıştık o şekilde otobana bağlanmıştık aslında direk içeri dönmeden otobana bağlanınca 56dk sürüyormuş 😊
Fadimehnk mlkkk aynen sizin için çok bir fark yok memnunsanız devam edin bence aynen canım haklısın ama işte ısınamadım bende doğumu yapmak istemedim orada başka şehire geldim