Mercimek26 Gürlife normal Doğuma 3250 sezeryana 3750 demişti bana yılbaşından önce. Muayene 110 du. Mehmet Zafer tiftiği gidiyordum orda çok iyi bi doktor ta 23 yıl önce anneme benim doğumumu yaptırmış 😂 Tabi ben maddiyattan şehire devam ediyorum şimdi
Cupkek Mercimek26 Aaa fiyat çok iyiii 🙄 ümite acı bademe göre yani ama doktorları nasıl hastane nasıl ki 🤔
Cupkek bgmtnk Ay sonunda net fiyatı öğrendik 😂😂😂🥰 peki bir şey daha sormak istiyorum ne dediler bu ücretlerin içinde gebeyken ki muayeneler giriyormu?
bgmtnk Cupkek şu an için ben muayenelerime ücretli gidiyorum o ücret sadece doğum için bir gece yatış ve bazı ek hizmetler dahilmiş içine ☺️ Ama sürekli zam geliyor inşallah doğum yapana kadar bir daha zam gelmez diye dua ediyorum 😅
Mercimek26 Cupkek Doktor olarak Mehmet Zafer tiftik gerçekten çok iyi bi doktor benim annemin üç doğumunuda o yaptırdı ki devletteydi o zaman annemin riskli olunca üçümüzdede Doğuma girmiş. Ama hastane olarak sanırım Allah korusun tabide yoğun bakımlık bi durum olduğunda bebeği şehire gönderiyorlarmış diye duydum
svmm Cupkek yok şöyle oluyor doğum için yatış yapınca direk ödeme yapılıyor zaten ilk 10 güne kadar sizin ve bebeğinizin kontrolleri ücretsiz sonrası gidince muayene ücreti yine ödeniyor covid testinden de ücret almadılar
Zhanaat Cupkek Yok karşılamıyor biz her gittiğimizde muane parasi 200 tl ödüyoruz yıl başından önce 150 di. Yaa cok üzüldüm sizin adınıza Allah bu sefer kuzucuklarimizi sağlıklı saatli kucağımıza almayı nasip etsin ins 👼🤲
Nur1126 Cupkek ümit hastanesi muayene ücretini ayrı alıyor benim toplamda 5 bine geçmiştir gürlife muayene ücretlerini yükseltti 150 tl olmuş önceden 120 tl di
Nur1126 Cupkek bu arada anadoluna tansel bey vardı yanlış hatırlamıyorsam bide rabia hanım var ama rabia hanım biraz daha geleneksel yaklaşıyor
Larinnaz Cupkek ah muğladan eskişehire yerleşmek ne zor😞 bnde bodrumdan eskişehşre yerleştim.Allah yardımcınız olsun