Sukran34 Selam hamiş anneler ilk anneligim 30.haftalik hamileyim hamile olmadan 48 kiloydum şu an 62 kiloyum doktorumn fazla kilo almissn dedi cok yemekte yiyen birisi degilm abur cubur da fazla tuketmiyorum nolcak bu kilolar sizde de boyle oldu mu?😏
ZeynepKr Sukran34 hamileler için uygun olan sporlari yapabilirsin canm ben gebeliğimi 6 kilo ile tamamlamiştim
Gokhangurbet58 Sukran34 ben 31+6 haftalik hamileyim 55 kilo ile hamile kaldim suan 70 kiloyum hic doktorum kilon fazla demedi saglik ocagina da gidiyorum kontrole onlar da bsey demedi
Beyza12344 Sukran34 boyun kac? Hamile kaldığında zayıf mıssın bence o yuzden aldığın kilo normal cunku ben 30. Haftadan sonra hiç kilo almadım bebek yukarıda oldugu için yemek yiyemiyorum doğru düzgün belki sen de almazsın
Beyza12344 Sukran34 benim de 160 70 ile hamile kaldım 6 haftadır 80 kiloyum doktorum gebe kalmadan once toplu oldugu için normal dedi zayıflar 14 18 kiloya kadar alabılıyormus bence gayet normal hem bebek saglıklı olsun sen saglıklı ol emzirirken de biraz dikkat eder verirsin sonucta bir kadın hayatında kac kez hamile kalıyor ki
Heather Sukran34 aynı durumdayım, aynı uyarıyı aldım dr dan😳 yani hamile kalmadan öncesine göre çok daha dikkatli besleniyorum halbuki. Kalsiyum için süt ürünü çok tüketiyorum sadece süt içemiyorum çünkü. Doğumdan sonra bakarım artık napayım üzemicem kendimi🙂
Sukran34 Heather Bende oyle cunku son ayda cok daha kilo alicaksn dedi mecbur surekli hareket halinde olmam gerek😏