[silindi] aynn bnmde oglaninkini bildi ama diger iki kiside bildi simdi gercegi soylemek gerekirse ya ne kadar dogru bilmiyorum benm oglanlarda kesem fasulye gibiydi ilk haftalardaki ult resimlerinde ama bide bnm oglanlar hep solumdaydi budefa sagimda eger bu kizsa bu gercek yani en azindan bende oyle oluyor bide ben ogluma planli hamile kalmistim o ay solumdan yumurtladim cunku benim yumurtlama zamanim da yumurtanin geldigi tarafimda sanci olur. Bu defa sagimdan yumurtladim biz cocuk dusunmuyorduk oglum cok kucuk 5 bucuk aylik ama sagimdan yumurtladigimi ilk defa gordum dogumdan sonra hep sagimdan yumurtlamaya basladim saka yaptim cocuk yapsam kiz olurmu acaba diye sansa o ay hamile kalmisim 🤣 bende cok merak ediyorum aslinda su haftalar biran once gecsede ogrensem minik civcivimin cinsiyetini😂 erkekse hicbisey almayacagim herseyimiz yeni zaten oglumda tecrubesiz olunca bazi seyleri bikac defa tek giydi paketli duran kiyafet emzik biberon duruyor daha bide ayni ayda dogmus olacaklar her agustos 1 cocuk🤦♀️ kiz olursada bikac tütülu etek fln alirim arka arkaya cocuk olunca avantajlarida oluyor 😂🙈