Nslhnkr Kızlar yoyko park yatak alan var mı aranızda ? Varsa egerki içinde yatağı oluyor mu ? Kalın mat yazıyo acaba o yatak işlevi görüyor mu ? Kafamda deli sorular 😂
SCSA Nslhnkr bugun geldi icindeki mat evet kalin ve sert ben ayriyetten yatak.almak yerine yorgan diktiriyorum içine daha iyi olacagini düşündüm
ysmusic Nslhnkr merhaba biz aldık,park yatak şok güzel ama ine yaylı yatak almanızı öneririm.Biz yotkodan ekstradan içi için yatak aldık ,ince sünger yatak olarak göndermişler.İçine mutlaka boyutuna uygun yaylı yatak alınmalı,biz öyle yapacağız.
Tugcece Aynrgkagc o yatak kısmı kademeli olarak aşağı yukarı ayarlanabiliyor mu hep görüntülerde sabit duruyor
Tugcece SCSA yatak kısmı kademeli olarak aşağı yukarı ayarlanabiliyor mu hep görüntülerde sabit duruyor
Nslhnkr melmural dün bi annemiz paylaşmıs indirim var diye baktım hoşuma gitti eşim alalım diyo ama yatagı kınusunda düşüncelere daldım 🤪
SCSA Nslhnkr kesinlikle hem anne yani olmasi hem 4-5 yasina kadar kullanilacak olmasi cok güzel diger park yataklara göre büyük bence tavsiye ederim indirimi görünce hemen aldik😌
Nslhnkr SCSA evet bence 4-5 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum ondan park yatak düşündüm. yoykodan memnun bazı bayanlar almakta fayda var bencede
Aynrgkagc Tugcece evet kademeli ama 4 kademe degil yoykonun sitesiyle aynı ürün satılıyor ama hepsi buradada daha ucuz bende henüz kullanmaya baslamadim kurdum bebek gelince kullanicam insallah ama kumasindan kalitesinden memnunum
Sulleersoy Tugcece kademeli olarak bahsettiği kısım açılan anne yanı olmasını sağlayan yer bende sizin gibi zannederek aldım ama sorun olmadı yatağımın yanına denk geldi.
Nur8690 Yoykonun kendi sayfasından baktım 4 kademeli diyor. 1700 tl. O da indirimli tiyatı. Hepsi burada da üç kademeli diyor 900 tl. Aklım karıştı hepsi buradakinin fiyatı çok uygun acaba orjinal mi değil. Sizler nerden aldınız kızlar
SCSA Nur8690 hepsi buradadan aldim 900 tlye indirimde sayfasinda 4 kademe yaziyor ama 4 değil kesinlikle
Sulleersoy Nur8690 ben Hepsiburada dan aldım ürün orijinal 4 kademe ama kademe olarak bahsedilen yer anne yanı olmasını sağlayan açılan kısım yatak kademesi 2 tane
Serdem39 Almak isteyenlere tavsiye ederim hem kuması iyi hemde sağlam ayrıca uzun zamndır takip diyordum bu fiyatı yeni gördüm bence kaçırmayın. Anne yanı olması en güzel tarafı sallanma özellipide var. Matı tek başına yeterli olmuyor ekstra içine yatak almak lazım yataşın bedding cottony sünger yatağını tercih ettim ben almak isteyenler bakabilir
Nurishh SCSA merhaba en yüksek katı kaç cm acaba bende almak istiyorum bizim yatağımız yüksek olduğu için anne yanı olarak kullanırken alçak kalır mı diye merak ediyorum
Sulleersoy Nurishh 55 cm civarında yatak alırsanız biraz daha yükselir benim yatağımda yüksek gerekirse alta bir yorgan üstüne yatpı koymayı düşünüyorum