btlslymn dlnyny Hastane çok yoğun fiyatları da aman aman ucuz değil.Elif Terziyi ve Meltem Antalyalıyı çok övüyorlar. Bana yakın olmasına rağmen Koru tercih ettim
Hudeyce maviscik77 muayenelerde baba adayını alıyor mu içeri elif terzi kalp atışını duymak için gitmek istiyorum da 🙊
dlnyny Hudeyce ben şuan devlete gidiyorum yaşadığımız şehirde ve babası bebeğimizi hiç göremedi kalp atışını duyamadı o yüzden babasının artık içeriye girmesini çok isterim özel sonuçta almazlar mı ki?☺️
gullcannn Hudeyce Evet alıyor hatta biz bazen cümbür cemaat gidiyoruz herkesi alıyor iceriye 4 kişi gittiğimiz bile oldu.
Hudeyce dlnyny bazı özel hastaneler almıyormuş o yüzden bilgi amaçlı sordum ona göre elif terziden randevu alacağım 😊 ama bence sizde babaya bu anı yaşatın bekliyorlar çünkü :)
gullcannn dlnyny Alıyor canim eşinide ister yaninda ailenden kaç kişi ile gidersen git alıyor. Biz her ultrasonda çekim yapıyoruz zaten cekim yaparken her defasinda kalp atışlarını dinlettirp cektiriyor.
maviscik77 maviscik77 ama doğuma almadılar daha geçen hafta doğum yaptı eltim , istedi girmek ama almadılar eşini , odada 2 kişi beklediler ama annesiyle eşi kalırken bir kişi kaldı
gullcannn maviscik77 virus için test yaptirmadilarsa alinmiyor. Girmek isteyenin test yaptirmasi isteniyor çünkü brbekler en cok doğduğu sirada kapıyormuş virüsü