Burcu-2910 Kızlar kan sulandırcı igne kullanıp kahverengi lekelenme yaşayan oldu mu ben vurduğum günden itibaren kahverengi çamur gibi lekelenme oldu doktor içinde pis kan vardır ondan dıyor ama ben her gördüğümde moralım bozuluyor yaşayan oldu mu ??
Meryemkale Burcu-2910 canım bu postu sanırım 3.yada 4.kez açıyorsun bellii aldığın cevaplar seni tatmin etmiyor. Neden doktoruna sormuyorsun?
merenimo Burcu-2910 Evet ben yasadim. Doktorum kan sulandiriciyi kesmisti. Lekelenme durdugunda araliklarla tekrar basladik.
bebisini-bekliyor Burcu-2910 kan sulandırıcı kullananlarda arada kanama olurmus gecende bende asırı kırmızı kanama oldu acile gittim keseye baktı hiçbir sorun yoktu gecıcı olarak hapı kestirdi iğneye devam ettirdi suan hapa da geri basladım. Yine de leke kanama olunca gitmek lazım tabı
Rabia_60 Burcu-2910 bende de kan sulandirici igneden sonra basladi canim keseye baktik bi sorunda yok kalbide atiyo şükür doktorum progestan baslatti az bucuk bitiyo gibi lekeler.
Denizin Bende kullanıyorum ama olmadı ,eski kanaman vardır onu atıyordur vücut canım, doktorun en ıyısını bılır ama unutma
Burcu-2910 Denizin doktorda böle söledi ama surekli lekelenme görünce tedirgin oluyorum biliyorum abarttığını düşünüyorsunuz ama elimde değil
Burcu-2910 Meryemkale sordum canım ama bazı postlarda gordum kimisinde oluyormus dış gebelik olur diye korkuyorum ve hala devam ediyor hap içmeme rağmen
Burcu-2910 bebisini-bekliyor dün gece acile bile gittim canım kese de sorun yok dedi kalp atışını falan duysaydık bi
tanya25 Burcu-2910 eğer kesen rahminde görüldüyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar canım olmaz yani düşünme bile bunu. Leke gelmesi de içerde kanama alanı vardır o geliyor olabilir kan sulandırıcı hap kullanıyorsan da lekelenme yapabilir ama sadece iğne kullanıyorsan pek olmazmış.
fethiyeli48-48 Burcu-2910 siz genetik test mi yaptırdınız daha önce bi kürtaj vardı bi de kimyasal vardı yalnş hatırlamıyorsam
Burcu-2910 fethiyeli48-48 kürtaj oldum digerine de kimyasal dediler değerler yukseldi sonradan bu o zaten
fethiyeli48-48 Burcu-2910 hayır genetik test yaptırdın mı kan sulandırıcı kullanıyorum diyorsun ya onu soruyorum kuzum
bebisini-bekliyor Burcu-2910 bende 12.haftadayım bikaç kere lekelenme bir kere kanama oldu sorun cıkmadı Allahın izniyle bişey olmaz insallah
Burcu-2910 Rabia_60 bende progestan kullanıyorum haftaya cuma gıdecegız kalp atısı için inşallh hersey yolundadır
Rabia_60 Burcu-2910 2 gun lekem oldu endise etmedim oyle cok fazla değildi ama yinede gittim doktora progestan yazdi kesti hemen tabi bugun birazcik daha leke oldu gecer heralde yani öyle karnim filan agrimiyor lekede bildigin koyu kahwerengi sanki icerde kurumus kan gibi onceden kurtaj olmustum belki ondan kalmadir doktor rahmimi kazimamisti zarar gormeyeyim diye
Burcu-2910 tanya25 doktor kesen olması gereken yerde dedi canım başka bişe demedi lekelenme içinde progestan verdi ama dediki içindeki pis kandır falan diye ama belimde Ağrı’da yapıor hep uzanıyorum o yuzden
tanya25 Burcu-2910 uzan mutlaka bol bol su içmeye çalış daha çabuk atarsın içinde ki bahsedilen pis kanı.