Esin112 Kizceler ben 7 haftalık hamileyim bir cok şeyden tiksindim ve deterjanlarin kokusundan da tiksindim benim gibi olanlar var mi
mlkkk Esin112 fairy bulaşık deterjanı ve bulaşık makinesi korkulu rüyamdı her açtığımda koku alıp kusuyordum Allahtan iki üç hafta sürdü gerçi şuan ailemin yanındayım hiç mutfakta bi iş yapmıyorum kendi evime gidince tekrar 16.hafta başlamaz inşallah diyorum 😂
Melikeadiguzell Esin112 13 haftalık hamileyim ben de 5.haftamdan beri mide bulantısı yaşayanlardanım hala geçmedi bi ara azaldı 2 gündür yeniden başladı. Tavuk, et, çerezlerden tiksindim😔Üstüne bugün baş ağrısı eklendi
H112 Esin112 bende aynıydim çarşaff bile değiştiremiyordum yumuşatıcı kokusundan eşimden bile tiksinmiştim🤦♀️şuan 16 haftalık oldum çok şükür geçti inşallah sizinde geçer 🤲
Caglakaraisci Esin112 merhaba esin hanım bende 10 haftalık hamileyim aynı durumdayız deterjandan bulantı oluyor çamaşır bile asarken yumoş kokusu beni benden alıyor durumu doktorum ile görüşüyorum çok normal olduğunu söyledi ilk 3 ay olacak bu bazıları ise 4 ay mutfağa giremeyen varmış ..
Esin112 mlkkk yaaa bende kaynanama geldim evim yumos kokuyor evde duramıyorum domestos dan tiksindim ne olacak böyle ya
Esin112 Melikeadiguzell yaaa bende kokulara o kadar çok koku hassasiyetim oldu ki bilmiyorum ne olacak ayy evet o baş ağrısı da cabası zaten duş al rahatlatıyor benim baş agrimi dene istersen
Melikeadiguzell Esin112 Teşekkür ederim denerim evet Allahım kimseye yaşatmasın inşallah peki istifra ediyor musun
Esin112 Melikeadiguzell istifra şöyle bazen çıkarıyorum rahatlıyorum bazende sadece öğürme oluyor hepsinden beter o da maf ediyor insanı sizde var mı istifra
Melikeadiguzell Esin112 Var günde 2 defa falan genellikle gece yatmadan önce çıkarıp rahatlayıp ilaç alıp öyle uyuyabiliyorum maalesef 😔
ikincimucizemmmm Esin112 şubende öleyim ağzıma birşey alamıyorum herşeyden tiksindim en kötüsüde heran çıkaracakmışım gibi yaşamak benim daha yeni başladı yolun balındayım üç dört gündür var 5+3 ün
Esin112 Caglakaraisci yaa hani of demek bile istemiyorum ama artık kendi evimde yemek yapamaz hala geldm kayinvalideme geldm ilac kullaniyrmusnz çağla hanim
Caglakaraisci Esin112 evet bu hafta verdi bana ilk günden yararını gördüm prilam dr ilaç ismi doktorunuza danışıp kullanın bence
Sjskskdjjd Bende 8 haftalık hamileyim sudan bile tiksiniyorum gece gündüz sırt üstü yatıyorum bulantım hafiflesin diye çok zor geçiyor😩
Esin112 Sjskskdjjd yaa bende ayni kendi evimin kokusu bana ağır geliyor diye kendi evimde kalamıyorum ne olacak böyle ya
Melikeadiguzell Esin112 Özlenir canım ama farklı bi evde olmak işe yarıyo yinede az daha sabretcez inşallah bende keşke şuan farklı bi evde olsaydım