Selam kızlar, cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucak Allahın izniyle 😍🤲 BURAK ismini düşünüyoruz sizce nasıl? önerileriniz varsa alabilirim.
Burak ismi?
Neseli5 bence çok güzel bir isim ❤️ Bizim cinsiyetimiz belli değil ama ben burak hamza koyacağım inşaallah 🐥
ZeynepYaren teşekkürler, sizinkide çok güzel, ya Burak ismi anlamı güzel değil diyorlar da siz ne düşünüyorsunuz?
Neseli5 gayet güzel bende Görkem koydum oğlumun ismini
Neseli5 peygamberimizi miraca yükselten atın adı Burak
çok güzel bir isim
Azrabetulunannesi evet temiz ve berrak anlamı parıldamak anlamlarıda varmış 😊 bazı yerde Allahım affetsin binek diye yazıyor ya ona eşek diyenler olmuş 🙈
Neseli5 Anlamı bana göre çok güzel . Millete bakmayın millet her şeye bir kulp buluyor. İçinize sinmesi önemli ❤️ Sadece isimin anlamı yıldırım şimşek parıldamak olduğu için çocuğun yaramaz olabileceğinden şüpheleniyorum . Çünkü gerçekten isim çocuğu çok etkiliyor. Ama benim içimede kalbimede sindi çok şükür ❤️
Neseli5 çok güzel ismiyle yaşasın inşallah ☺️
ZeynepYaren ne güzel söylediniz valla, millete bakmamak lazım, yaramazlıkla pek bağdaşnadı banada parıldamak ışıldamak mesela 😊 temiz berrak anlamı da varmış
Busra34ybg amin🤲🤲teşekkür ederim 😊😍
Neseli5 cok guzel manali bir isim ama ağırdir dini yönden her çocuk kaldiraamaz benim kardeşimin adıda burak cok yaramazdi annem cok uğraştı onunla daha bebekken hoca adı ağır gelmiş bu çocuğa dedi 20 yasına geldi ancak sakin akıllı biri oldu :)
Neseli5 çok güzel bir isim canım cennetteki bir atın ismiydi sanırım tam da hatırlamıyorum anlamını ama isim güzel 🤗
gel_artik_bebegim çok teşekkür ederim 😊