Byby99 Hamilelikte sıcak su ile yıkanmak zararlıymış bende yeni öğrendim Az önce sıcak su ile yıkandım umarım bişe olmaz
dorugunannesi34 Byby99 ne gibi zararı varki acaba bende sıcak suyla yıkanıyorum sonuçta hava kış soğuk
bb1509 Byby99 sıcak suyla yıkanmak genel olarak tehlikeli zaten vücut kan dolaşımı vs için ama malesef oldum olası sıcak suyka yıkanırım öteki türlü üşüyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
birprensesvebirprensannesi Byby99 Rahmi yumuşatıyor genelde son haftalarda açılma olsun diye sıcak suyla duş alın diyorlar🤷
Sevimli96 Ne kadr sıcak suyla duş alınabilirki zaten kendini niye yakasın vücudun için normalse o sıcaklık yeterli zaten
Demiralpmoms Byby99 bende çok sıcak suyla yıkanıyorum ya diğer türlü sanki temizlenmiyormuşum gibi gelıyor🤭 Hem ağrılarımı da azaltıyor sıcak su ama illa ki zararı vardır çokta uzun kalmamak lazım
Bebek-geliyor Byby99 35. Haftamda 1,5 cm açılmam olduğu için bende hep ılık yıkanıyorum son aylarda yıkanmayın derler.
Busra34ybg Byby99 evet canım benim doktorum ilk günden uyardı ılık suyla ve ayakta kısa sürekli duş al çok suyun altında kalma demişti 28. Haftadayım yine aynı şekilde yapıyorum
Tugcekkkkk Byby99 öyle olsaydı ben 16 haftayı göremezdim😊çünkü o kadar sıcak yıkanıyorum ki çıktıgı da kıpkırmızı oluyorum😊
Nilasyamom Byby99 evet sıcak suyla duş kesinlikle Alman ben. İlk bebeğimi sıcak suyla duş aldıktan sonra kanamayla kaybettim, tabi sadece o yüzden değildir ama etkisi fazla. Doktoruma söylemiştim. Ilık suyla duş alıyorum ben her zaman için 👍🏻🍀
Kdk Byby99 benim düşük riskim olduğu için çok sıcak suyla duş almam sakıncalı. Sıcak su damarlar genişlettiği için ılık suyla yıkanıyorum. Risk durumu yoksa belki sorun olmayabilir ama zaten gebelik zor bir süreç bence hiç riske gerek yok ılık su en iyisi şimdilik ☺️
civcivimm_ Son aylarda genelikle doktorlar yikanmayin diyo sıcak suyla ama beb bazen yıkaniom yikandigim gun de sancilarim oluyor
Lifebaby Byby99 çok sıcak suyla yıkanmak zararlı ayni zamanda soguk suylada ama havalar soguk tabi ki sıcak suyla yikanicaz birsey olamamıştır merak etmeyin