Sevoeco25 Canlarım bilen bilir 3 buçuk yıl oldu çocuğum yok olmuyo sorunu hep bende buldular sorun eşim de cıktı bana dupbaston verdiler adet 15 gün sonra kullan diye eşimede osende koenzim verdiler adetime 8 gün var bende aşırı bi kasık ağrısı bel ağrısı var bu dupbaston ne ise yariyo
svmm Sevoeco25 aynı ilacı bana doktorum kist için vermişti adet düzensizliğim vardı 3 ay kullandım bir de ovulasyon olmuyordu bende ama ovulasyon için ilaca başlamadan önce kistleri eritmeliyiz demişti ovulasyon ilacı kist yapabiliyormuş gerek kalmadan hamile kaldım zaten
vuslatim34 Sevoeco25 eşinde ne sıkıntı çıktı. ne ilacı verdi doktor eşine. Canım birde siz erzurumdaydınız değil mi. Hangi doktora gitti .
CerenD-28 İçtiğiniz ilaç progesteron eksikliğine bağlı olarak oluşan adet düzensizlikleri, düşük, kısırlık gibi durumların ortadan kalkmasına yardımcı oluyor Rabbim tez zaman da size bir evlat bağışlar inşallah 🙏
Sevoeco25 CerenD-28 Benim âdetlerim çok düzenli kuzum hiç aksamaz yanlız bu kasık batması mahvetti beni
Sevoeco25 babyberry bacım bu kaşıklarım çok fena ağriyo ya sanki her an adet olcam yada afedersin tuvalete cikicam gibi
Sevoeco25 Zehraus kuzum tek taraflı ağrımi oluyodu sağım ağriyo bacağima vuruyo şuan oturduğum yerden resmen batiyo
Sevoeco25 svmm kuzum kist yok banada adetten 15 gün sonra iç dedi işte 29 adet tarihim ciddi anlam da tuhaf hissediyorum kasık da batma bel ağrısı bacağım anlamadim gitti
svmm Sevoeco25 valla ben ilacı kullandım ama çok ağır yol alıyorduk arkadaşımın ısrarı üzerine c life kullandım o ay hamile kaldım araştır istersen doktorum bile şaşırdı hamile kalmama benim normalde adet dönemi ağrım olmaz aşırı kasık ağrım vardı test yaptım öyle öğrendim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻
Sevoeco25 svmm kullandım kuzum 3 kutu hemde bana fayda etmedi 2 aşılama oldum çatlatma iğnesi femara klomen doğum kontrol hic biri bana yaramadi
svmm Sevoeco25 ya bir de benim bir tanıdığım var akrabam ondan duymuştum 11 sene olmadı çocukları istanbulda yanıklar baharat diye bir yer eşine ve ona kür verdi şimdi var çocukları bir de orayı araştır istersen