Ahsennurrrr Salus_Burak01 bende 28+3 um canım 26.haftalikken 1150 gramdi şuan bilmiom haftaya gidicem nasipse ogrenicem
ysfali06 Burcak1205- benim bebeğimin boyu 3 hafta önde haliyle bu kiloya göre göbeği küçük kalıyor sanırım o yüzden gelişimi geri dedi 🤷♀️ birde bu ölçülerde yorumlar doktordan doktora cihazdan cihaza değişiyor sanırım anlamadım bnde 🤷♀️
Burcak1205- ysfali06 benimde buzamana kadar 3-4 gün geriden geliyordu 24 . Haftada 1 hafta geriye düştü sonra toparladı en son kontrolde haftasıyla uyumlu demişti . Haklısın değişkenlik gösteriyor olablr .
ysfali06 Burcak1205- gelişimi geri deyince Bi hafta sonraya tekrar gel kontrole dedi gittim o zamanda çok beğendi ne yaptıysan yapmaya devam et dedi. Oysaki her zamanki gibi beslendim ekstra birşey yapmadım 😅
Burcak1205- ysfali06 ☺️Sevindim senin adına 🤗 abur cuburu kestim bende umarım bidaha haftası geriye düşmez çok yıpratıcı bi durum çünkü
Tugba1421 Salus_Burak01 27+3 de 1300 gramdı çok iyi bakmışsın dedi 29+1 iz salı günü randevumuz var bakalım kaç olduk😊
ysfali06 Burcak1205- 2 haftaya kadar gerilik çok önemli değilmiş zaten stres yapmayın İnş toparlar bebişiniz 🤗