BorasMom Merhaba kızlar ben hamile olduğumu dün öğrendim ve bugün kasık ağrım var arada şiddetleniyor aranızda bunu yaşayan var mı ? Kanama falan yok sadece arada gelen bir ağrı var ? Regli günüme 3 gün var dün kan testi verdim acaba ondan mı ağrım var ?
birprensesvebirprensannesi BorasMom Kasık ağrısı çok normal canım 12. Haftaya kadar ağrın çok olabilir rahim büyüyor bebiş yerleşiyor 12 den sonra arada yine olabiliyor korkma canım
Kdk BorasMom hayırlı olsun canım inşallah kucağına sağlıkla almak nasip olur 🙏🏻 Kasık ağrıları çok normal. 8. Haftama girdim bir haftadır ağrım yok benim de. Öncesinde uykudan uyandırıyordu. Telaşlanma dinlenmene bak sen 🌸❤️
BorasMom birprensesvebirprensannesi Gorkim ben aşılama ile gebe kaldım sanırım o yüzden biraz korktum ağrım olunca 🙈
Gorkim BorasMom hiç korkma gönlünü ferah tut bende 5+5 deyim çok yeni bir gece iki kasığıma birden ağrılar girdi alışıyorsun tabi kan falan olursa o ayrı ona dikkat etmek lazım Allah korusun tabi.
birprensesvebirprensannesi BorasMom Yok canım kasık ağrısı çok normal korkma🤭 Ben kaç kere hastanelik oldum o ağrı yüzünden korkudan falan ama normal yani kanaman olmadığı sürece korkulacak bir durum değil 🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲