Pearl26450 nil_-32 bence Asya Nil guzel uyumlu 😊😊 her zaman A ile başlayan isimler daha oturaklı oluyor. 😊😊😊
Bahardali Ben tek isim severim, tek başına Asya nil ve selin hepsi çok güzel. Ama iki isim koyacak olsaydım. Nil selin koyardım bence. Çünkü diğeri çok var gibi geliyor bana
diyhomelif nil_-32 bir bütün gibi değil iki isimde yani iki farklı kişiye hitap gibi Sadece Nil daha hoş🎈
nil_-32 dyglsvn ah ah 28 haftalığız hastane çıkışı falan yaptırıcaz magnet yaptırıcaz yaptıramıyorum 😂😂
Ecesuben nil_-32 sizde benim gibi isme karar veremediniz bi türlü😁 ikimizde sürekli değiştiriyoruz isimleri😁
nil_-32 Ecesuben ay karar veremiyorum Selin ilk beğendiğimdi eşim Nil olsun dedi Asya’ya döndük şimdi gene kafamız karıştı siz ne düşündünüz 😂🤦🏻♀️
Ecesuben nil_-32 Nil Selin bence çok hoş 😍 Asya herkeste var artık.. benim ilk kızım bensu. İkinci için bi sürü isim var aklımda Beril,duru Ela,benay,almila, ilay duru,simay,duru İpek.. böyle gidiyor😁😁
nil_-32 Ecesuben ilk kızım Beril çok zarif bir isim bence Beril koy ve çok efendi çok isimlerin üzerlerine etkisi olduğunu düşünüyorum 😍